- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Guardian of Light се разликува од Tomb Raider серијалот по тоа што е download-only, a дејствoто во играта се прикажува од изометриска перспектива. Третата интересна разлика е можноста за ко-оп, односно да ги споделите авантурите со уште еден ваш пријател. Разблажената приказна и споменатите елементи во гејмплејот, меѓудругото, допринесоа оваа игра делумно да се отцепи од серијалот Tomb Raider и да го носи името: Lara Croft and the Guardian of Light.Овојпат, Lara ќе помине низ најразлични стапици и ќе се соочи со смртоносни непријатели само за да ја задоволи нејзината љубопитност кон архелоогијата. Во таквото нешто ќе и помогне дивјакот Totec.
Има многу негативни коментари како што прочитав на youtube "What's the point of tomb raider if you can't zoom in on her ass" :pos2:,али мене тоа не ми смета.Ја играв јас и ја превртев за околу 25 дена И ми се допадна.Какво мислење имате вие?!
Има многу негативни коментари како што прочитав на youtube "What's the point of tomb raider if you can't zoom in on her ass" :pos2:,али мене тоа не ми смета.Ја играв јас и ја превртев за околу 25 дена И ми се допадна.Какво мислење имате вие?!