Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Абе хаос сум, неам време да размислувам за ова, остај :D
Штом имаш време да дремеш на форум имаш време да размислиш кога има епизода. Прашањето ти е исто од тип во колку сатот има ЛШ(мада може и ова да го имаш подзаборавено) или пак дали ќе има ЛШ у вторник на МТВ. :D

Штом имаш време да дремеш на форум имаш време да размислиш кога има епизода. Прашањето ти е исто од тип во колку сатот има ЛШ(мада може и ова да го имаш подзаборавено) или пак дали ќе има ЛШ у вторник на МТВ. :D
Извини, еве више не прашувам. Ќе идам да жртвувам нешто сеа за прошка.

каква вечер ми е на прагот. Од 2 до 4.40 нба финале втора утакмица , одма ставам торент , гледам до кај 6 епизодава. Среќен заспивам .

п.с ехх , среќен бе ! Потресен , растревожен исто се опции...

Извини, еве више не прашувам. Ќе идам да жртвувам нешто сеа за прошка.

Добро не се лути се случува, но мора да разбереш дека на нас ни е несфатливо тоа. :D

каква вечер ми е на прагот. Од 2 до 4.40 нба финале втора утакмица , одма ставам торент , гледам до кај 6 епизодава. Среќен заспивам.

хаха, ех секоја вечер да е таква :D

Дечки, ај одма нека постира некој торент вечерва да се симни и да се изгледа. Еве има неколку кандидати шо имаат обавеза вечерва да гледаат НБА, значи посебно тие ако најдат торент одма нека постираат.

Колку е по нашки, 3?

Последно уредено:
Добра епизода, very LOTR alike :ROFLMAO:
Само као демек 100 000... на камера не изгледаше како ни 1000 да се кога трчаа накај Ѕидот или кога ги дадоа од горе кога излегуваа од шумата.
И страшно добри дијалози помеѓу соборците.

Valar Morghulis. :confused:

Срцето ми се скрши кога умре сер Ализер. Конечно стана поинтересен лик и се фати за работа која немаше врска со понижување на Џон и умре. Трагично, ептен.

Добра епизода, very LOTR alike :ROFLMAO:
И страшно добри дијалози помеѓу соборците.

Дефинитивно, само разочаран сум што не беше разјаснето дали Тормунд вистина дупел мечка или не.

Од една страна ми беше одлична цела епизода, ама од друга па не ми се исполнија очекувањата. Ама добро. И најавата за наредната изгледаше интересно.

Дефинитивно, само разочаран сум што не беше разјаснето дали Тормунд вистина дупел мечка или не.

Ништо страшно, до утре ќе се убаци некој што ,,претпоставува" дали дупел или не, а уствари книгите ги знае како Оче наш (ако воопшто го има тоа во книгите). Спојлери everywhere

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom