Football Manager 2012 - Општа дискусија

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
леееееееее ќе се убијам со МУФЦ направив бомбастичен клуб: Меси,Геце,Ди Марија,М'вила,Сако,Марсело,Адлер :/ ама направив бед :/ меморирајќи друга кариера ја снимив по грешка на оваа на првава кариера :/ и ми се изгуби сејвот

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Ај пак ќе досадвам. Зошто од кога ќе инсталирам нов пач, играта стига до loading прозорецот и потоа се исклучва..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај пак ќе досадвам. Зошто од кога ќе инсталирам нов пач, играта стига до loading прозорецот и потоа се исклучва..
Ископирај го кракот убаво , поточно, не цел фолдер, туку фајловите што се внатре во фолдерот копи и пасте, не на папката. Ај пробај :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Започнав нова игра со Нотингем Форест. Време е овој клуб да се врати таму каде што припаѓа....на врвот на фудбалскиот свет!

Потпишав за клубот. Ветив дека ќе бидам во горниот дел на табелата во втората англиска лига. Со буџет од 2 милиони евра немав многу избор. Ги направив следниве трансфери:

Сезоната беше доста интересна. Ни јас не очекував но се најдов во позиција да се борам за првото место. Борбата беше со Вест Хем.
И во куповите добро ми одеше. Во Карлинг Купот стигнав до полуфинале, каде изгубив од Челзи.
А во ФА купот имав повеќе среќа, не наидов на англиските титани па го освоив купот.

На крајот на сезоната завршив и прв на табелата. Ја освоив втората лига а воедно си осигурав место во Лига Европа.

Да се пофалам дека нападот работи беспрекорно, но имам проблем со одбраната, примам многу голови.

Сега сум на средина на новата сезона. Моментално сум 9-ти во Премиер Лигата. Ветив дека ќе избегнам испаѓање, а добро ми оди.
За тоа каков тим изградив, какви резултати постигнав...на крај на сезоната ќе кажам!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
За тие на кои што им е досадно и си бараат предизвик:
Has anyone won Champions League with home-grown players at club?
Ова е тешко остварливо пред 2020-25, ама натаму е можно :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Не биди дисугрен во тоа :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ова ми е најдобриот резултат од оваа сезона ..втора ми е а во првата завршив на 3то место и го освоив купот и суперкупот на македонија .. и засега добро ми оди имам исто бодови со Работнички на делба на 1то место сме само што тие имаат 2 гола помалце од мене примено :D

Attachments

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ова ми е најдобриот резултат од оваа сезона ..втора ми е а во првата завршив на 3то место и го освоив купот и суперкупот на македонија .. и засега добро ми оди имам исто бодови со Работнички на делба на 1то место сме само што тие имаат 2 гола помалце од мене примено :D
Добар процент на голови со бројот на шутови. Чудно како не си примил гол, зашто разликата од шутови со другата екипа не е баш голема. Си дозволил дури 9 шута кон голот а ти имаш 12. Среќа што се регени глупави во другиот тим . Поработи малце на одбраната и во средината па да немаш такви проценти на шутеви на твојот гол, посебно не од толку слаби екипи.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Добар процент на голови со бројот на шутови. Чудно како не си примил гол, зашто разликата од шутови со другата екипа не е баш голема. Си дозволил дури 9 шута кон голот а ти имаш 12. Среќа што се регени глупави во другиот тим . Поработи малце на одбраната и во средината па да немаш такви проценти на шутеви на твојот гол, посебно не од толку слаби екипи.
знам знам .. али до прво полувреме имаа само 2 шутеви али на полувреме ги сменав некои од важните играчи и ставив младинци чисто онака да искусат и поради тоа поради невоиграноста се деси ова али за среќа имам одлични голмани :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Па со Барселона моеш за 2-3 сезони сигурно... па и со Реал, ако успееш да ги вратиш „избеганите“... Баш ќе пробам со Реал некојпат ова... :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Па со Барселона моеш за 2-3 сезони сигурно... па и со Реал, ако успееш да ги вратиш „избеганите“... Баш ќе пробам со Реал некојпат ова... :)
Добро очекував ова некој да го пише, ама сепак мислев за некој помал тим :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Може само со тие, што имаат јаки home grown играчи на почетокот, затоа што не е за очекување да добиваш одлични регени од твоја школа.
Моеш и со Партизан ако сакаш и тоа пред твоата прогноза :D
Yeah, right.

Kajgana Shop

На врв Bottom