Civilization V

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ја симнав, инсталирав и изиграв. Супер е играта од прв впечаток вака, само ептен ми изгледа поразлична од 4-ката и има доста работи исфрлено, некои се помалце интересни направени, некои подобри... можам да кажам оти имав повисоки очекувања отколку што стварно е играта, можеби поради толку години чекање.
Како и да е... прекрасна игра, без дискусија.
Зар има крај??? Колку пати и да почнам се поинтересно е, секој почеток нешто ново откриваш, не е игра за 10 дена :D

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Зар има крај??? Колку пати и да почнам се поинтересно е, секој почеток нешто ново откриваш, не е игра за 10 дена :D
Нормално оти нема крај, само што во моментов не можам да и’ посветам доволно внимание.
Има време затоа... 4-ката ја играм еве веќе 3-4 години без престан и никогаш не ми се здосадила.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
OMG играва ме врза за компјутер, не се мрдам :D

Почнав со Roman Empire, но мал беше светот и сега т.е утре ќе почнам со некои други, бидејќи со Римјаните матер ебав, башка на лесно беше ставено :D

ДРАМА!!! A must have ^^

D

D_NazGUL

Гостин
Играва ја чекав со душа. Ги имам играно сите до сега, а и секогаш кога ќе ме фати досада, вртам по некоја CiV онака за разонода.
Инаку оваа верзија има дефинитивно најдобра графика до сега. Новитет се градовите-држави кои се појавуваат и со секој од нив можеш да склопиш сојуз кој ти носи одредени бенефиции.
Колку успеав да приметам со 1-саати играње, AI-то е поразвиено и подобрено од претходните верзии (сепак зависи за која цивилизација станува збор).
За сите оние кои знаат да изгуват денови со играва им го препорачувам следниот линк CivFanatics.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Играва е царска. Со Русите прв пат играв ( чисто за упознавање) и неможев да се одлепам од компијутер

Kajgana Shop

На врв Bottom