Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Supruga talijanskog tenisača Simonea Bolellija u izboru za najseksipilniju pratilju iza sebe je ostavila Ester Satorovu (Tomaš Berdych), Nicole Vaidišovu (Radek Štepanek), Biljanu Šešević (Janko Tipsarević), Brooklyn Decker (Andy Roddick), Zairu Naru (Juan Monaco), Saru Foster (Tommy Haas) te Carolinu Cerezuelu (Carlos Moya).
Па јас од кога следам тенис, турнирите се тие, помалку или повеќе тој е распоредот, некои влегоа во 500, некои во 250, некои во Мастерси, и пред почеток на сезона се знае 90% распоредот на секој тенисер на кој турнир ќе учествува, евентуално ако повреда го спречи и не може да настапи.Не беше изјавата во контекст да се омаловажи Федерер, туку со суперлативи збореше за него. Кажа дека и покрај тоа што Надал има убедлив скор против Федерер сепак Роџер е подобар тенисер од Рафа. А кажи ми не е во право дека најголем дел од турнирите се на тврда подлога? Не е во право дека таа подлога повеќе му одговара на Федерер? Во право е човекот. Ајде кажи ми што ќе се случеше доколку 65% од турнирите беа на земја? Тогаш татко му на Федерер ќе ја имаше истава изјава.
А за тоа дали му ја уништил кариерата или не, не знам баш тоа, 11 Грен Слем титули не е баш уништување кариера, резултат за огромен респект е тоа.
Лани во 1/4 финале загуби/предаде во Париз(ми се чине 180 поени), а во Лондон брани 300 поени.Види Фотос, dali Djokovic brani bodovi na narednite masters ?![]()
Лани во 1/4 финале загуби/предаде во Париз(ми се чине 180 поени), а во Лондон брани 300 поени.