- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.851
- Поени од реакции
- 85.971
Да, али 72 девици, кој ти ги дава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, али 72 девици, кој ти ги дава.
И што ти е поентата сега? Да не сакаш аплауз да ти дадеме?Бу! Еве го Муки!
Они не почитуваат никого, особено тие што сакаат да им ја исечат главата на youtube.И што ти е поентата сега? Да не сакаш аплауз да ти дадеме?
Мислам ако си атеист почитувај ги и другите. Или вие атеистите не почитувате никого ?
Да бе, вас сите ве бараат главата да ви ја исечат...Они не почитуваат никого, особено тие што сакаат да им ја исечат главата на youtube.
Не сум ја атеист, Христијанин сум, православен.Да бе, вас сите ве бараат главата да ви ја исечат...
Подобро не кажувајте се како атеисти, ја грдите сликата за атеистите, јас лично познавам атеисти и не се понашаат вака како вас, напротив ја почитуваат секоја религија.
За вас слободно може човек да каже дека сте сатанисти, кабалисти или омразени кон Исламот и Христијанството, но не може да се каже дека сте атеисти.
Или пак глумите атеисти.![]()
Ма биди што сакаш, гледам пореметен си.Не сум ја атеист, Христијанин сум, православен.
Атеистите ги почитувам. Увек можат да ми се најдат за заебанции.
А ако ти знаеш што е кабалист, ја си го сечам на оволкави парчиња [покажува со раката едно 20 cm].
Мојата почит може да се добие само ако се заслужи.И што ти е поентата сега? Да не сакаш аплауз да ти дадеме?
Мислам ако си атеист почитувај ги и другите. Или вие атеистите не почитувате никого ?
Фала за дозволата.Слободно можете сега да си продолжете со вашите заебанции...![]()
Не сум ја атеист, Христијанин сум, православен.
Атеистите ги почитувам. Увек можат да ми се најдат за заебанции.
А ако ти знаеш што е кабалист, ја си го сечам на оволкави парчиња [покажува со раката едно 20 cm].
Фала за дозволата.
Ја искрено, таман мислев да прекинам и да конвертирам во Ислам, пошто и така според точните вехабијски рачуници за едно 30 години сите ќе сме биле Муслимани, али ете ме пишмани оваа дозвола и сеа ќе продужам.
Све што е дозволено, не е забрането.
Се надевам дека оваа дозвола за заебанции што ни ја даваш (патем, фала за дозволата), е верифицирана од главниот мула у Џеда или каде и да ви е централата за издавање наредби.
Размислив.Само размисли малку како изгледаш во очите на другите...
Бидејќи има 152 страни, тешко е да го најдам одговорот на секое од поставените прашања. Ме интересира општо како размислуваат верниците на овие прашања и би ми било мило доколку некој ги одговори.
Провокации има секаде, понекогаш верници (без разлика на верата) знаат да бидат не разумни во врска со некое прашање исто како што атеистите знаат да се шегуваат со некои теми на кои што некои луѓе се осетливи, а прашањата кои што ги поставив не се поставени со намера да се испровоцира некого, едноставно сакам ваше мислење.
ima priatelce , kako nema i site tie praznici sto gi nabroja se slavat vo sekoja muslimanska kuka ,,,prviot den na muharem e novata hidzretska godina a devetiot den na muhaerem e den na asura ,,vo koj se posti a toa e vo pone dalnik sproti vtornik utre, deveti den na muharem.Не ли се овие десет денови голем муслимански празник - Мухарем, првиот месец, што завршува со Ашура (кога бил убиен Хусеин, внукот на Мухамед кај Карбала)?
Зашто кај нас во Македонија нема ништо за ова?