Чури ОКТА? ЧУРИМЕ И НИЕ! [Бесплатна скара! Пиво по набавна! Миладиновци, 12.04.2008]

• Креатор на темата n/a
  • Време на започнување
N

n/a

Гостин
Драги македонци и за нијанса подраги македонки...:vozbud:
Со оваа наша и ваша активност која што треба да се одржи на 12.04.2008г ја започнуваме нашата кампања на бојкот на грчките производи.

На 12.04.2008г М.Ц.И ќе одржи пикник на кој што ќе има бесплатна скара за сите учесници и пиво по набавна (сака да каже место да влечеш од продавница...ќе добиеш лименка од 0.5 за 35ден на лице место).Нормално...има обезбедено доообра музика и озвучување.

Каде ќе се одржи?
Од десната страна на Миладиновци,точно над ОКТА,(на пушкомет што би рекол јас)...се наоѓа една прекрасна ливада од која што се гледа цело Скопје и околината.
Список на гости?
Секој еден добронамерник кој што има против непоставувањето на филтрите во ОКТА (ОКТА е еден од најголемите загадувачи во Р.Македонија),како и секој оној кој што сака добро да се журка и не е асоцијален(такви...хммм...у шума ќе ги врземе).
Потребно е....
Желба за дружење,пеење а Бога ми и пиење.
Што е обезбедено?
Хммм...стигнавме до најтешкото прашање на тестот...:toe:
Ќе мора да препишувам малку...:toe:
Учителке...де леба ти не гледај малку наваму...:toe:

Значи...обезбедени се четири огромни скари со кои што за промена ние малку ќе чуриме...(и ќе мириса убаво,не како од окта...:kesa:)
100кг месо за `чурењето` да биде успешно.:vozbud:
Два камиона со пиво кое ќе си го платите по 35 ден за лименка.
Пожарна екипа (за секој случај,а и до сега искрено не сум пиел даске со пожарникари):toe:
Озвучување и супер музика.
Старт?
10ч,Сабота,12.04.2008.
Како ќе не најдете?
Па ќе не видите уште од излез на Скопје...пошто самата локација е таква да е видлива од 5км околу.Ама за секој случај...после патарината пред Миладиновци ќе поставиме и патокази (за претпазливите и буквалните)
До кога ќе се дружиме?
Дур не испиеме се што сме си понеле...:toe:...а кој знае-можеби ќе нарачуваме уште некој камион.:wink:
Кој се ќе дојде(список на `званици`)...?
Пиши единица учителке...:toe:
Списокот сеуште се комплетира.
Ама сигурно ќе дојдат Борис (Еднооки),Миленко (Неделковски),Ранко (Бубамара),Перо (камиказа)...Меморија де...
ама убеден сум дека списокот на гости ...рапидно ќе се зголеми.

НОРМАЛНО...ПОКАНЕТИ СТЕ И ВИЕ. :back:
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ. :wink:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Opalaki skara :vozbud:

Moze moze !

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Драги македонци и за нијанса подраги македонки...:vozbud:
Со оваа наша и ваша активност која што треба да се одржи на 12.04.2008г ја започнуваме нашата кампања на бојкот на грчките производи.

На 12.04.2008г М.Ц.И ќе одржи пикник на кој што ќе има бесплатна скара за сите учесници и пиво по набавна (сака да каже место да влечеш од продавница...ќе добиеш лименка од 0.5 за 35ден на лице место).Нормално...има обезбедено доообра музика и озвучување.

Каде ќе се одржи?
Од десната страна на Миладиновци,точно над ОКТА,(на пушкомет што би рекол јас)...се наоѓа една прекрасна ливада од која што се гледа цело Скопје и околината.
Список на гости?
Секој еден добронамерник кој што има против непоставувањето на филтрите во ОКТА (ОКТА е еден од најголемите загадувачи во Р.Македонија),како и секој оној кој што сака добро да се журка и не е асоцијален(такви...хммм...у шума ќе ги врземе).
Потребно е....
Желба за дружење,пеење а Бога ми и пиење.
Што е обезбедено?
Хммм...стигнавме до најтешкото прашање на тестот...:toe:
Ќе мора да препишувам малку...:toe:
Учителке...де леба ти не гледај малку наваму...:toe:

Значи...обезбедени се четири огромни скари со кои што за промена ние малку ќе чуриме...(и ќе мириса убаво,не како од окта...:kesa:)
100кг месо за `чурењето` да биде успешно.:vozbud:
Два камиона со пиво кое ќе си го платите по 35 ден за лименка.
Пожарна екипа (за секој случај,а и до сега искрено не сум пиел даске со пожарникари):toe:
Озвучување и супер музика.
Старт?
10ч,Сабота,12.04.2008.
Како ќе не најдете?
Па ќе не видите уште од илзез на Скопје...пошто самата локација е таква да е видлива од 5км околу.Ама за секој случај...после патарината пред Миладиновци ќе поставиме и патокази (за претпазливите и буквалните)
До кога ќе се дружиме?
Дур не испиеме се што сме си понеле...:toe:...а кој знае-можеби ќе нарачуваме уште некој камион.:wink:
Кој се ќе дојде(список на `званици`)...?
Пиши единица учителке...:toe:
Списокот сеуште се комплетира.
Ама сигурно ќе дојдат Борис (Еднооки),Миленко (Неделковски),Ранко (Бубамара),Перо (камиказа)...Меморија де...
ама убеден сум дека списокот на гости ...рапидно ќе се зголеми.

НОРМАЛНО...ПОКАНЕТИ СТЕ И ВИЕ. :back:
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ. :wink:
Пожелно е учесниците да си понесат гасмаски за да го заштитат своето здравје.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Шефе, дај и наргиле обавезно да обезбедиш, или шлепер цигари (јави му се на Мило или Бранче) ако е веќе до чурење работава :)

Ајде кајганероси, имајте милост... два камиони пиво не се малку.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
(ако најдам некој шо сака да дојде со мене)доаѓам:) се глеаме:helou:(се надевам )

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
удри бригу на весеље.
убав помин.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Шефе, дај и наргиле обавезно да обезбедиш, или шлепер цигари (јави му се на Мило или Бранче) ако е веќе до чурење работава :)

Ајде кајганероси, имајте милост... два камиони пиво не се малку.
Доаѓам. Ќе се потрудам да испразнам што е можно повеќе лименки.
Ќе се потрудиме да му дадеме малку поголема медиумска важност на настанов?

Потврдете ми дека е официјална информацијава, срочете текст и ќе го објавам на Кајгана.

Ќе има организиран превоз?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ах и јас би дошол ама не можам да кажам за сигурно. Иам еден проблем, почнав да вежбам и да симињам пивскиот стомак од зимава и сеа вака ме зезате.нема смисла луѓе.:vozbud:

Иначе на толку пиво ќе треба уште една ливада за празнење на нашите резервоари(читај ѕверови).

N

n/a

Гостин
Доаѓам. Ќе се потрудам да испразнам што е можно повеќе лименки.
Ќе се потрудиме да му дадеме малку поголема медиумска важност на настанов? Потврдете ми дека е официјална информацијава, срочете текст и ќе го објавам на Кајгана. Ќе има организиран превоз?
ИНФОРМАЦИЈАТА Е ОФИЦИЈАЛНА.
И е продолжение на активностите на М.Ц.И.

Организиран превоз...
:toe:
Сега за сега нема.
Ама далеку е наредната сабота. :wink:
Многу работи до тогаш...(на подобро) може да се сменат.
Тоа што сега за сега е сигурно...веќе ви го објавив и ви го напишав.

п.с Ова е само старт на нашата кампања...:wink:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Доаѓам и јас обавезно,освен ако не се изгубам,зашто стварно не знам кај е.:pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Фак! Сега ми текна - постам! :heha:

Како и да е, ќе дојдам.
Ако издржам во постот и покрај 100 килограми расчурена скара до мене, јас сум "д ултимејт постач"! :pos:
A orgii po sumata ke ima li ?
Нормално, мада не се пријавени сите оргијаши сеуште :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
kaj e gaga i kiselina e blaga........

se nadevam vremeto kje posluzi.........

Kajgana Shop

На врв Bottom