N
n/a
Гостин
Драги македонци и за нијанса подраги македонки...
Со оваа наша и ваша активност која што треба да се одржи на 12.04.2008г ја започнуваме нашата кампања на бојкот на грчките производи.
На 12.04.2008г М.Ц.И ќе одржи пикник на кој што ќе има бесплатна скара за сите учесници и пиво по набавна (сака да каже место да влечеш од продавница...ќе добиеш лименка од 0.5 за 35ден на лице место).Нормално...има обезбедено доообра музика и озвучување.
Каде ќе се одржи?
Од десната страна на Миладиновци,точно над ОКТА,(на пушкомет што би рекол јас)...се наоѓа една прекрасна ливада од која што се гледа цело Скопје и околината.
Список на гости?
Секој еден добронамерник кој што има против непоставувањето на филтрите во ОКТА (ОКТА е еден од најголемите загадувачи во Р.Македонија),како и секој оној кој што сака добро да се журка и не е асоцијален(такви...хммм...у шума ќе ги врземе).
Потребно е....
Желба за дружење,пеење а Бога ми и пиење.
Што е обезбедено?
Хммм...стигнавме до најтешкото прашање на тестот...
Ќе мора да препишувам малку...
Учителке...де леба ти не гледај малку наваму...
Значи...обезбедени се четири огромни скари со кои што за промена ние малку ќе чуриме...(и ќе мириса убаво,не како од окта...:kesa
100кг месо за `чурењето` да биде успешно.
Два камиона со пиво кое ќе си го платите по 35 ден за лименка.
Пожарна екипа (за секој случај,а и до сега искрено не сум пиел даске со пожарникари)
Озвучување и супер музика.
Старт?
10ч,Сабота,12.04.2008.
Како ќе не најдете?
Па ќе не видите уште од излез на Скопје...пошто самата локација е таква да е видлива од 5км околу.Ама за секој случај...после патарината пред Миладиновци ќе поставиме и патокази (за претпазливите и буквалните)
До кога ќе се дружиме?
Дур не испиеме се што сме си понеле......а кој знае-можеби ќе нарачуваме уште некој камион.:wink:
Кој се ќе дојде(список на `званици`)...?
Пиши единица учителке...
Списокот сеуште се комплетира.
Ама сигурно ќе дојдат Борис (Еднооки),Миленко (Неделковски),Ранко (Бубамара),Перо (камиказа)...Меморија де...
ама убеден сум дека списокот на гости ...рапидно ќе се зголеми.
НОРМАЛНО...ПОКАНЕТИ СТЕ И ВИЕ. :back:
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ. :wink:
Со оваа наша и ваша активност која што треба да се одржи на 12.04.2008г ја започнуваме нашата кампања на бојкот на грчките производи.
На 12.04.2008г М.Ц.И ќе одржи пикник на кој што ќе има бесплатна скара за сите учесници и пиво по набавна (сака да каже место да влечеш од продавница...ќе добиеш лименка од 0.5 за 35ден на лице место).Нормално...има обезбедено доообра музика и озвучување.
Каде ќе се одржи?
Од десната страна на Миладиновци,точно над ОКТА,(на пушкомет што би рекол јас)...се наоѓа една прекрасна ливада од која што се гледа цело Скопје и околината.
Список на гости?
Секој еден добронамерник кој што има против непоставувањето на филтрите во ОКТА (ОКТА е еден од најголемите загадувачи во Р.Македонија),како и секој оној кој што сака добро да се журка и не е асоцијален(такви...хммм...у шума ќе ги врземе).
Потребно е....
Желба за дружење,пеење а Бога ми и пиење.
Што е обезбедено?
Хммм...стигнавме до најтешкото прашање на тестот...
Ќе мора да препишувам малку...
Учителке...де леба ти не гледај малку наваму...
Значи...обезбедени се четири огромни скари со кои што за промена ние малку ќе чуриме...(и ќе мириса убаво,не како од окта...:kesa
100кг месо за `чурењето` да биде успешно.
Два камиона со пиво кое ќе си го платите по 35 ден за лименка.
Пожарна екипа (за секој случај,а и до сега искрено не сум пиел даске со пожарникари)
Озвучување и супер музика.
Старт?
10ч,Сабота,12.04.2008.
Како ќе не најдете?
Па ќе не видите уште од излез на Скопје...пошто самата локација е таква да е видлива од 5км околу.Ама за секој случај...после патарината пред Миладиновци ќе поставиме и патокази (за претпазливите и буквалните)
До кога ќе се дружиме?
Дур не испиеме се што сме си понеле......а кој знае-можеби ќе нарачуваме уште некој камион.:wink:
Кој се ќе дојде(список на `званици`)...?
Пиши единица учителке...
Списокот сеуште се комплетира.
Ама сигурно ќе дојдат Борис (Еднооки),Миленко (Неделковски),Ранко (Бубамара),Перо (камиказа)...Меморија де...
ама убеден сум дека списокот на гости ...рапидно ќе се зголеми.
НОРМАЛНО...ПОКАНЕТИ СТЕ И ВИЕ. :back:
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ. :wink: