L
Lu
Гостин
Дехидрат со катастрофален состав.
Ако си ги сакате кучињата, ве молам немојте да им давате вакви неквалитетни дехидрати.
Јас сум презадоволна од BRIT.Здраво, нов сум тука и сакав да ве прашам, предходно прочитав за некои храни "Brit Care" и "Holistic" нешто, па ме интересира, каде можат да се набават истите и колку чинат за 1kg ?
BRIT е бренд кој што произведува и понеквалитетни линии како што се: Brit Astor и Brit ... овие 2 дехидрати се со послаб состав и содржат помало количество на месо.
Јас ги имам користено (и сеуште ги користам) квалитетните линии на BRIT ... како што се: Brit Premium и Brit Care.
Brit Care е одличен дехидрат кој што спаѓа во највисоката суперпремиум класа и е Grain Free (не содржи житарици) освен оризот, и е Хипо-алерген, на база на Јагнешко и ориз.
Инаку колку за информација, во составот на Brit Premium првата состојка е 45% пилешко месо, а втората состојка е ориз ... тоа е дехидрат кој што има далеку поквалитетен состав од Royal Canin и Eukanuba ... кои што важат за најквалитетни дехидрати во Македонија (а уствари не се)

Моментално користам Brit Premium - Sport ... енергетска формула со висок процент на месо, протеини и масти наменета за активни кучиња.
И да не ја заборавиме и фантастичната суперпремиум линија Brit - Carni Love, која што е Grain Free (не содржи житарици) и составот е фантастичен, содржи 70% животински продукти ... според мене дури и за нијанса е подобар од Natural & Delicious на Farmina.