Фан клуб - РК Вардар

Ќе биде крв до колена со ПСЖ. Ја веќе со мислите сум на таа утакмица. Гледајќи ги каква игра имаат како тим шансата ни е сега да ги урнеме среде Париз.

Спремај ги Гонзалес момчињата верувам дека знаеш и дека можеш, да ги истресеме за сите пари што ги потрошија :D

И јас имам големи надежи за тој меч, од сегашна перспектива :D
Ама кога највеќе очекувам, највеќе се разочарувам.
Да си одиме лека полека, да си ги плеснеме утре Тун и да очекуваме Динамо да го победи Металург.
Многу ми е битно тоа, пошто сигурен сум дека од Барса во последно коло ќе го земат како баба внуче, па со утрешен нивни пораз ќе си ја имаме загарантирано третата позиција...
Е после да одиме на се или ништо во Париз :)
Се надевам дека нема да изиграме како во Скопје, според мене најслабата утакмица што ја одигравме годинава.

Бидејќи не сум од Ск, ако може малце подетално да ми објасните каде се наоѓа фан шопот.

Голема шанса за Вардар следната недела. Овие ПСЖ се тешки пердиња, со добра анализа и подготовка вардар ке ги згази особено ако изиграат пожртвувано до крај. Таму само Хансен нешто игра, другите се трупови. Абутович и Козлина има да ги изедат Вори и тоа стапот Копјар.
Напред Вардар 2, Металург 3

Бидејќи не сум од Ск, ако може малце подетално да ми објасните каде се наоѓа фан шопот.
Нема класичен фан шоп друже.
Едноставно дресови шиткаат пред утакмиците од ЛШ во Борис Трајковски (има штанд одма откако ќе влезеш од главниот влез кај знамињата) или во СЕХА мечевите во Кале (има како посебен штанд позади голот кај кој се закачуваат значињата).

Проблемот на ПСЖ е што не се избалансирани како што треба.На 2 најбитни позиции не се покриени како што треба. На среден бек играч,но среден кој ќе разигрува,а не оригинално лев бек како Нарцис и им фали врвен голман.

А не верувам нешто дека и тренерот нивни е како што треба. Никако не ми делува дека знае да реагира како што треба на утакмиците. Металург во Скопје со една ебана акција што ја играа 60 минути ги тепаше и дозволија од +2/3 разлика цела утакмица на крај да клизнат и да изгубат.
Со Барса почнаа добро изгубија на крај.
Со Металург изгледаше дека ќе ги дочека потоп они се вратија и водеа на 5-6 минути до крај.Во Скопје со Вардар добиена утакмица им избега од раце.

Вршат одредена достава на производите за Скопје бесплатно за други места незнам. Имаат пишано за се што те интересира контактирај на info@rkvardar.com и од таму ќе те исконтактираат и објаснат.

Ги прочитав имало најава на други производи и НАСКОРО оригинал Hummel дресови, само се преговарало за цена.

Е сеа тоа наскоро со нив никогаш не се знае кога може да биде имајќи во предвид дека фан шопот го најавуваа од октомври.

Голема шанса имаме втори да завршиме во групата. Сега се е во наши раце. Со 2 победи до крај сигурно сме втори. Нема шанси комшииве да ги тепаат Барса дома. И покрај тоа што Барса е сигурно прва, не верувам дека ќе си игра со реномето, а и овие утакмици им се единствените посериозни што ги имаат, пошо првенството им е смешка...
Утре очекувам сигурна победа, се надевам дека Марковиќ и Раковиќ ќе добијат поголема минутажа, како и Столе. А зашо да не и Мите да ги добие првите свои минути у ЛШ :icon_mrgr:
Не можам да отворам на мктикетс, да видам уште колку карти има останато,али очекувам полупразна сала... За жал некои работи оставија црна дамка, што ради претераното оцрнување на новинарите, што ради површното сваќање на некои работи на народот наш, плус неатрактивноста на противникот,али тоа е.... Комити утре сигурно ќе грмат, така да тие што нема да дојдат ќе зажалат :icon_mrgr:

Да рашириме малце омраза кон Бекстејџ и плаво-белите педери.
Курви ле але :icon_mrgr:

Додека од Центар се пеело Ајде Вардаре, осд сите краишта на Македонија одекнувало - само еден Металург :pos::pos::pos:
Река од сини дресови со по некој црвен дрес измеѓу :pos:
Која утакмица ја гледале курвиве бе?

Металург = ДПМНЕ факт, иста политика водат :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom