Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене не ми е муабетов зашто Пато не заминал или не, туку зашто Тевез не е земен, зашто до крај на Лето не се земат и двајцата и после на
лето едниот продај го, али кој би бирал моментално би го одбрал ТЕвез со две раце !
Не е баш да нема експеримент.. има итоа како голем ризик. Јес да јас неверувам во оние работи со егото на играчиве ама нешто може стварно да експлодира. Да беше здрав Касано пеки, нека дојде ќе се има добра ротација и за лига на шампиони и за калчо, ама идење на пато може ќе значеше и збирање на скитник како Макси. И после што ќе му правиш на неговите 3-4 години договор кои не значат ништо после оваа сезона? А и од кај знаеш може после ова ќе се налета на несреќен Силва или Робињо.Нема експеримент, Ибра е тука, а Тевез 5 године да не играл фудбал неможе полош од Робињо да биде, повредениов и така и така не игра, и кога игра ко да не игра, така да ..... Нема експеримент![]()
Тевез игра со глава? На кои позиции можеш да го ротираш? Шпиц....и тој до шпицот или менаџер финти треквариста ке го играш? Тевез-дриблинг?тевез-шут, дриблинг, игра со глава, борбеност, техника, брзина, асистенции, може да се ротира на повеќе позиции
пато-брзина, завршница
тевез:
2009/10 32 утакмици, 23 гола, 7 асистенции
2010/11 31 утакмица, 20 гола, 6 асистенции
пато:
2009/10 23 утакмици, 12 гола, 1 асистенција
2010/11 25 утакмици, 14 гола, 3 асистенции
![]()