Па и не мора покачување, нека го потпишат на 2 години доволно е.На Дејвис треба под итно да му се даде покачување на плата
http://www.youtube.com/watch?v=8iKb08Vfkok&feature=youtu.be
Карти ќе си има на врата, не ми се верува да има некоја гужва опаснаКај има карти да се купат за со Кожуф и колку пари се?
Јасно ми е историјата де и на клубот и на навивачите. Имало и пред вас а и сеуште од време на време се појавува транс со тоа име на трибина. Убаво е да имаш селективна меморија ама може да биде проблем ако други окулу тебе биле и знаат точно како било. By the way и фабриката пропадна и општина ви е главен спонзор ама името ви остана не го даваате е? Традицијата да не е? Тогаш не се срамете ни од навивачката ви де...Се молат фановите на другите тимови да не точкаат на МЗТ и да не ги праат бербат овие страници кои си се мирни вообичаено и си има најбитни информации. Ви Благодарам.
П.С. За дечкото што кажа за Т-ти , како Тито едно само ќе му кажам. FA 1997. Фала
Не е у ред да ги пишувам имињата тука,ама ако си упатен у причата знаеш сигурно,кумовите се качија и заедно со младите дечки што водат се најзаслужни за лекцијата од вчераA moze da mi kazes koj toa vodel navijaci od postarite,posto ne uspeav u sala da otidam
посебно кога се качија постарите сите се запалија и цела трибина скокаше и пеешеНе е у ред да ги пишувам имињата тука,ама ако си упатен у причата знаеш сигурно,кумовите се качија и заедно со младите дечки што водат се најзаслужни за лекцијата од вчера
оди точкај пријателЈасно ми е историјата де и на клубот и на навивачите. Имало и пред вас а и сеуште од време на време се појавува транс со тоа име на трибина. Убаво е да имаш селективна меморија ама може да биде проблем ако други окулу тебе биле и знаат точно како било. By the way и фабриката пропадна и општина ви е главен спонзор ама името ви остана не го даваате е? Традицијата да не е? Тогаш не се срамете ни од навивачката ви де...
Врат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.Значи извините на речников,ама нека ми го попушат сите оние србомани,што отидоа да навиваат за Партизан,сите оние што го имаа на спорска партизан.како бе не им е срам,да играат против наша екипа,па не играм бе,да ти се мочам на парете,со кое срце ќе навивам против македонска екипа,срамота.За дечките нема што да кажем само едно големо,браво,за првото учество у јадранската лига.Со некое засилување до година се надевам на евролига,затоа што овја дечки тоа го заслужуваат тоа.И за крај ФЕМИЛИ,свака час,таќе се бодри својот тим,и у добро и у лошо.
Брат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.Значи извините на речников,ама нека ми го попушат сите оние србомани,што отидоа да навиваат за Партизан,сите оние што го имаа на спорска партизан.како бе не им е срам,да играат против наша екипа,па не играм бе,да ти се мочам на парете,со кое срце ќе навивам против македонска екипа,срамота.За дечките нема што да кажем само едно големо,браво,за првото учество у јадранската лига.Со некое засилување до година се надевам на евролига,затоа што овја дечки тоа го заслужуваат тоа.И за крај ФЕМИЛИ,свака час,таќе се бодри својот тим,и у добро и у лошо.
Да не седеше во ќошот лев ( ако си свртен со лице накај страната што нема трибина ).Ако збориш за тие две со шаловите од партизан си требал да видиш и над тебе најгоре имаше двајца со ПАОК шалови.Врат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.
--- надополнето: 19 март 2013 во 00:43 ---
Брат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.
Уште нема официјално видео од Фемили?