Фан клуб: МЗТ Скопје

Charon

Нинџа
Член од
31 октомври 2010
Мислења
428
Поени од реакции
1.104
Кај има карти да се купат за со Кожуф и колку пари се?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Член од
26 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
177
леле гужва , никој од пластичните нема да дојдат , посебно не со кожув :))

F

FARANG

Гостин
Се молат фановите на другите тимови да не точкаат на МЗТ и да не ги праат бербат овие страници кои си се мирни вообичаено и си има најбитни информации. Ви Благодарам.
П.С. За дечкото што кажа за Т-ти , како Тито едно само ќе му кажам. FA 1997. Фала
Јасно ми е историјата де и на клубот и на навивачите. Имало и пред вас а и сеуште од време на време се појавува транс со тоа име на трибина. ;) Убаво е да имаш селективна меморија ама може да биде проблем ако други окулу тебе биле и знаат точно како било. By the way и фабриката пропадна и општина ви е главен спонзор ама името ви остана не го даваате е? :P Традицијата да не е? Тогаш не се срамете ни од навивачката ви де...;)

Член од
19 февруари 2013
Мислења
73
Поени од реакции
145
A moze da mi kazes koj toa vodel navijaci od postarite,posto ne uspeav u sala da otidam
Не е у ред да ги пишувам имињата тука,ама ако си упатен у причата знаеш сигурно,кумовите се качија и заедно со младите дечки што водат се најзаслужни за лекцијата од вчера (y)

Q

qazwsxedc

Гостин
Не е у ред да ги пишувам имињата тука,ама ако си упатен у причата знаеш сигурно,кумовите се качија и заедно со младите дечки што водат се најзаслужни за лекцијата од вчера (y)
посебно кога се качија постарите сите се запалија и цела трибина скокаше и пееше:D

Член од
26 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
177
Јасно ми е историјата де и на клубот и на навивачите. Имало и пред вас а и сеуште од време на време се појавува транс со тоа име на трибина. ;) Убаво е да имаш селективна меморија ама може да биде проблем ако други окулу тебе биле и знаат точно како било. By the way и фабриката пропадна и општина ви е главен спонзор ама името ви остана не го даваате е? :P Традицијата да не е? Тогаш не се срамете ни од навивачката ви де...;)
оди точкај пријател

Член од
12 август 2011
Мислења
8
Поени од реакции
2
Значи извините на речников,ама нека ми го попушат сите оние србомани,што отидоа да навиваат за Партизан,сите оние што го имаа на спорска партизан.како бе не им е срам,да играат против наша екипа,па не играм бе,да ти се мочам на парете,со кое срце ќе навивам против македонска екипа,срамота.За дечките нема што да кажем само едно големо,браво,за првото учество у јадранската лига:cuc::cuc:.Со некое засилување до година се надевам на евролига,затоа што овја дечки тоа го заслужуваат тоа.И за крај ФЕМИЛИ,свака час:cuc::cuc::cuc:,таќе се бодри својот тим,и у добро и у лошо.
Врат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.
--- надополнето: 19 март 2013 во 00:43 ---
Значи извините на речников,ама нека ми го попушат сите оние србомани,што отидоа да навиваат за Партизан,сите оние што го имаа на спорска партизан.како бе не им е срам,да играат против наша екипа,па не играм бе,да ти се мочам на парете,со кое срце ќе навивам против македонска екипа,срамота.За дечките нема што да кажем само едно големо,браво,за првото учество у јадранската лига:cuc::cuc:.Со некое засилување до година се надевам на евролига,затоа што овја дечки тоа го заслужуваат тоа.И за крај ФЕМИЛИ,свака час:cuc::cuc::cuc:,таќе се бодри својот тим,и у добро и у лошо.
Брат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Врат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.
--- надополнето: 19 март 2013 во 00:43 ---

Брат замисли како ми беше мене додека цел натпревар го гледаав со две наши кокошки кој имаа шал од Партизан на себе.МЗТ се сака и кога победува ама и кога губи.
Да не седеше во ќошот лев ( ако си свртен со лице накај страната што нема трибина ).Ако збориш за тие две со шаловите од партизан си требал да видиш и над тебе најгоре имаше двајца со ПАОК шалови.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Урош Николиќ не е повеќе член на МЗТ, кариерата ќе ја продолжи во Раднички Крагујевац.
Како замена за Урош Николиќ, во текот на денот се очекува потпис со МЗТ да стави Ноа Далман.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Добар потег, браво ! (y)

Штета ја нема висината на Кире инаку ќе беше еден од најдобрите на позиција 4/5, ма да и со оваа висина е боље он Кирца. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom