Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
реал и галатасарај. Не можиме да се жалиме,од лани сигурно полесна група

Задоволен :cool:

a07a30ec10d15f386806e49600176de4.png

Од прв шешир можеше да се очекува некој јак противник,па до негде е и добро што ни се паднаа пациентиве Реал.Од третиов шешир требаше може некој полесен,незгодни се Галатасарај особено кога ќе играат дома

иначе Јуве го прогласи Буој како недопирлив оваа сезона и останува во Јуве
--- надополнето: 29 август 2013 во 18:57 ---
Овие од реал мн сигурно некако мн не потценват :D

Добра ждрепка добар фудбал ќе гледаме :) иначе додека ја гледав и кога видов Реал - Јувентус одма ми текна на Дел Пиеро двата гола на Касиљас што му ги брцна .... е сеа ќе го немаме него па само се молам Тевез да е само 20 посто од Дел Пиеро :)

Добра група имаме. Од една страна ќе си ги одмериме силите со гигант, а од друга страна ќе играме со квалитетни противници против кои сепак сме фаворите. Се знае уште од почеток, целта е поминувањето на групата без компликации. Чекор по чекор одиме оваа сезона. Важно е никого да не се потцени, затоа што ЛШ е такво натпреварување каде што еден киск може да значи дека си аут уште од групите. Ниту смее да се потцени Реал дека ни биле пациенти(пред се затоа што ова е многу различен од оној во 2008) ниту пак смее да се помисли дека ќе ни биде лесно со Галата и со Копенхаген. Концентрација и се ќе биде на свое место.

Како гледам на групата

- Пациенти
- Гадно гостување
- Тренинг

иначе Јуве го прогласи Буој како недопирлив оваа сезона и останува во Јуве
--- надополнето: 29 август 2013 во 18:57 ---
Овие од реал мн сигурно некако мн не потценват :D

Како останува? Нема да се прати никаде на позајмица или 50-50?

Најбитно со Реал е да играме со 4ца назад, не можеме да ги оставиме Роналдо и Бале 1 на 1 со Барзаљи и Киелини, видовме како поминаа со Баерн. Вака со 4ца назад ќе гледаме епски дуел Лихштајнер - Роналдо. :drk:

Ќе ја измисли Конте некако за со Реал, ама сепак јас им пристапувам со респект затоа што тренер им е Анчелоти, човек што никогаш не смее ни во најмала рака да се потцени. Всушност мислам дека се доста блиски со Конте поради минатото во Јуве. Конте под водство на Анчелоти давал многу голови :icon_mrgr:

Едит:

17 Settembre - Copenhagen - Juventus
2 Ottobre - Juventus - Galatasaray
23 Ottobre - Real Madrid - Juventus
5 Novembre - Juventus - Real Madrid
27 Novembre - Juventus - Copenhagen
10 Dicembre - Galatasaray - Juventus

Галата - Јуве ќе биде пекол!

п.с Мело се враќа во Торино:vozbud:

За мене одлична група,ќе си ги провериме силите и ќе видиме дали имаме тим за покорување на Европа бај д веј има некоја новост за Нани ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom