Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
neka ni e so sreka:D dobro e barem sto ni se padna bate borisov, zasto ke se macime so ovie malku :D

абе ајде што одма се засекиравте...зенит не е тоа што беше минатата година. оваа година и во руската лига се за никаде, а ќе видите и утре против манчестер во супер купот, дека не се тоа што беа лани! така да, според мене јуве и реал идат 100% понатаму, без некои големи потешкотии!

Ова група не ја разгледав како можна тешка група (само Зенит го сатавив како можен заебан противник) ама изгледа требаше.
Искрено Реал нема да е толку заебан колку овие двете други. Зенит и Бате се две екипи кои имаат ненормален развој и треба да се игра со внимание. Реал веќе некое време не го сметам за јака екипа, меѓутоа беа активни на пазарот и малата холандска колонија можи да е заебана, зависи како ќе се уиграат.
Се на се не ги гледајте како лесни противиците и не ги потценувајте, очекувајте секаков резултат. Не заборавајте колку многу вложуваат во последно време русите буквално во се.

Тешка група упм. Педерчињата Интер пак се извадија.. :uvo:

Уау! Ве посакував вас по малку...Се гледаме ! :)

Abe sto se sekirate real ni se redovni
Е точно освен финалето и среќниот гол на Мијатовиќ не памтам да не тепале. Редовни пациенти ни се. Плус сега реал има најслаб тим споредено со тие мечови.

Е точно освен финалето и среќниот гол на Мијатовиќ не памтам да не тепале. Редовни пациенти ни се. Плус сега реал има најслаб тим споредено со тие мечови.
Не би бил толку сигурен

Абе што се сеќирате, од бате и од зенит не очекувам многу, зенит го гледам на една телевизија и стварно немат поим, не се тоа што беа прошлата сезона, јас мислам дека 80% проаѓаме понатаму, а реал е редовен пациент кај нас така да не стравувам многу од нив, според мене група на смртта е онаа на ливерпул пошо сите 4 еќипи се јаки FORZA JUVE FORZA RAGAZZI

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom