Тhe white carriage

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Слушнав за еден филм, нискобуџетен, кој се вика „Белата кочија“, или на англиски "The white carriage". Имено, сите оние кои присуствувале на премиерата, загинале за брзо време, на ироничен начин, како паѓање по скали, фен во бањата и слично. Видеоматеријалот бил уништен. Наводно, содржината се однесувала на суштината на животот, нешто во тој контекст. Мислев дека измислуваат кога прв пат чув, но се случи повторно да наидам на луѓе кои разговараат на оваа тема. Не дека сега верувам во нешто од ова, но сепак, знае ли некој нешто повеќе за оваа „легенда“?

Morbid

грофица
Член од
6 јануари 2009
Мислења
109
Поени од реакции
12
ова како со луѓето кои ги откриле(откопале) мумиите.

R

RAYTHEON23

Гостин
mislis tutankamon faraonot.ova so filmov mi lici nesto kako na filmot FINAL DESTINATION trebalo da ja najdat semata i da se spasat

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Нема ништо на нет за ова.
I wonder why?!?:nesum:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ќе може ли повеќе инфо за ова, баш ме интересира :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Забранет е филмот, јас пред 6-7 години го барав во секоја дивидитека во градот и никаде го немаше. Сегде ми кажаа дека е забранет

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
506
Поени од реакции
288
Интересно, гуглам веке 15 мин и неможам ниту една реченица да најдам.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Само што седнав да го гуглам филмов, ми падна нешто у другата соба, незнам што е, не ни идам да дознаам, срцето ми е у петици, доволно ми е, се уверив и се усрав...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Нема ништо страшно, јас го гледав во 2005 и ништо не ми се десило до ден денес...Филмот некако му доаѓа како документарец ...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Нема ништо страшно, јас го гледав во 2005 и ништо не ми се десило до ден денес...Филмот некако му доаѓа како документарец ...
Разрешија мистеријата за што точно се работи пошто имало жртви од филмов

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Кај го најде жити се филмот????? се убив од барање во дивидитеки, и нигде го немаше, а забранет е од многу одамна ни на интернет го има, ниту во дивидитеки....

Kajgana Shop

На врв Bottom