Тифозите од Кавадарци

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
A bre glupi skopski pederista, vi pred 5 godini nastanate kako opstina, a sea najdite da lafite za kavadarci koja e edna od najstarite i najgolemite opstini vo makedonija, i da ne spomnuvam deka po izvozot i zarabotuvackata od stranskite pazari drzime 50% od celiot prihod so ide vo makedonija, a toa blagodarenie samo na 3-4 firmi. Feni, Tikves, IGM i Dusan Kjiric.
Pa razmislite vi malku sto zboruvate.
Ni barem ne odime vo sutka i na bit pazar po alista koi se kradeni, noseni i se prodavaat na kilo.:vozbud::vozbud::vozbud:
Море колку тие места шутка-мутка ги посетуваат само селани од провинција само до нив ќар праат...и сам си знаеш кај е си бил не се вади сеа тука...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Море колку тие места шутка-мутка ги посетуваат само селани од провинција само до нив ќар праат...и сам си знаеш кај е си бил не се вади сеа тука...
Постот на кој реплицираше е пред 5 месеци.Што те инспирираше да реплицираш кој те знае.Не е до тебе.Колку само боле ова а?албанец.Шутка,Бит Пазар што уште нема во тоа Скопје а?Богами се :pos2::pos2:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.717
Поени од реакции
3.073
a sto ima loso u toa kazi mi?!! koa i vie doagate i kupuvate tamu,mene ne mi smeta ama bas ic

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Постот на кој реплицираше е пред 5 месеци.Што те инспирираше да реплицираш кој те знае.Не е до тебе.Колку само боле ова а?албанец.Шутка,Бит Пазар што уште нема во тоа Скопје а?Богами се :pos2::pos2:
Го видов постот при проверка како сум дал јас позитивна репутација на аеродромец и да проверам уствари да не сум бил пијан па по грешка....

ВИЕ ДОАЃАТЕ ОД ПО СЕЛАТА КУПУВАТЕ РОБА ОД ШУТКА И БИТПАЗАР!!!

имам чист пример...
имам еден другар од прилеп и увек кога и да дојде тука прва дестинација му е шутка...па на враќање застанува на Бит Пазар...тие ви се омилени места на вас затоа мислите дека у скопје има многу Албанци дека само нив ги посетувате...(бај д веј ако не си бил ти у шутка или на Бит Пазар јас си го ставам на трупче)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Кавадарци село!:toe:

Идете у Скопје за да си кушите шкарт блузон од Шутка и да бидете манги во селото.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
вака да почнам
Трговски Центри:
Градски Трговски Центар,Соравиа,Бисер,Беверли Хилс,
Буњаковец,Мавровка,Рамстор,Автокоманда,Палома Бјанка,ТЦ Лептокарија и новото Веро(моментално во изградба) и други што моментално не ми текнува...

Дискотеки:

Хард Рок(2),Колосеум(2),Динамик,Кастро,Хавана-бившо Левел(2),Приорити,Гранд,Картел,Б2,Midnight Club, и тако даље

за кафулиња и кафани не праам муабет....
ај да видам Што има у Кавадарци:smir:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
provincijalci i provincijalki :duel::duel::duel: :toe:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
вака да почнам
Трговски Центри:
Градски Трговски Центар,Соравиа,Бисер,Беверли Хилс,
Буњаковец,Мавровка,Рамстор,Автокоманда,Палома Бјанка,ТЦ Лептокарија и новото Веро(моментално во изградба) и други што моментално не ми текнува...

Дискотеки:

Хард Рок(2),Колосеум(2),Динамик,Кастро,Хавана-бившо Левел(2),Приорити,Гранд,Картел,Б2,Midnight Club, и тако даље

за кафулиња и кафани не праам муабет....
ај да видам Што има у Кавадарци:smir:
Паааааа.....колективот шо е на центарот, таму сите се збираме навечер и гледаме телевизија:toe:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Станови од над 80 квадрати, со парно, куќи со парно, вили со парно, викендици со парно, све

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
ЗОЗО ИМА ПАРНО :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom