Студентски домови

Член од
4 август 2012
Мислења
158
Поени од реакции
57
А од кога ќе видиме резултати кои документи, кога и каде треба да се достават?

51743

Тепач на време
Член од
27 октомври 2010
Мислења
47
Поени од реакции
5
Значи бруцошиве скоро свите аплицирале за во Пелагонија, исто и колегиве ФИксен и МАкедоникус, само ја сум забегал во Стив :S. Има некој бруцош на градежен што аплицирал во СТив ?
Jas aplicirav ama ne sum na gradezen :D
--- надополнето: 27 август 2012 во 20:48 ---
Аплицирав за во Стив пошо морав, немав каде на др. место :) Ако има некој што сака замена за местата од Гоце за во Стив и ако може да се изврши таа процедура(оти ја појма неам), слободно нека ме извести. :):):)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
А од кога ќе видиме резултати кои документи, кога и каде треба да се достават?
Документи за вселување?
--- надополнето: 27 август 2012 во 20:54 ---
Ова беше од лани

Потребни документи за во Гоце се:
- Обврска за жиранти
- Копии од личните карти на жирантите
- Меница од 100 денари пополнета
- Kопија од лична карта на студентот
- Платена станарија за месец септември
- Платено КЗЖ (културно забавен живот кој го немаме) 250 денари
- Три слики со големина колку за на пасош
- Тој картонот за вселување, домска легитимација, картончето кое стои на портирница, друго исто како него и договорот ги купувате 200 денари од портирница.

* да ви се подмирени сите долгови кон студентскиот центар

Памтете го постов за до година.
Мениците чувајте ги празни, ако треба да се пополнат ќе дознаете и ќе ги пополните пред да се даваат документите

Член од
28 август 2012
Мислења
12
Поени од реакции
6
А кога одбираат кој ќе биде примен(кога би немало врски :facepalm::giggle:) најпрво се бираат тие што имале најголем успех во средно образование или ..?

И ако не ме примат во студентскиот каде што аплицирав има ли шанси да влезам во друг?

Член од
7 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
3
Кога се вселувањата за студентите од повисоките години?

Член од
4 август 2012
Мислења
158
Поени од реакции
57
Документи за вселување?
--- надополнето: 27 август 2012 во 20:54 ---
Ова беше од лани

Мениците чувајте ги празни, ако треба да се пополнат ќе дознаете и ќе ги пополните пред да се даваат документите
Не за вселување, туку документите што треба да се поднесат после истакнувањето на прелиминарните резултати (за бруцоши). На тоа мислев кога прашав.:pipi:
--- надополнето: 28 август 2012 во 11:14 ---
Мене ме интересира кога ќе има резултати за бруцошите? Нели денес требаше да има? Јас колку што можам да видам нема сеуште.

Искрено почнува и страв да ме фаќа имајќи в предвид колку апликанти има за во Пелагонија. :cautious:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ама први е сабота, работи тогаш референтската служба за вселување?
Можно е од 1ви да почнат, многу студенти тешко е за 5-6 дена да ги сместиш (само толку се работни).

51743

Тепач на време
Член од
27 октомври 2010
Мислења
47
Поени од реакции
5
Не за вселување, туку документите што треба да се поднесат после истакнувањето на прелиминарните резултати (за бруцоши). На тоа мислев кога прашав.:pipi:
--- надополнето: 28 август 2012 во 11:14 ---
Мене ме интересира кога ќе има резултати за бруцошите? Нели денес требаше да има? Јас колку што можам да видам нема сеуште.

Искрено почнува и страв да ме фаќа имајќи в предвид колку апликанти има за во Пелагонија. :cautious:
Резултати за бруцоши на 29ти мислам :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ако може некој да ми каже од каде да ги симнам тие формулари за жиранти и меница?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.991
Поени од реакции
12.553
Пишува дека поднесувањето документи за бруцоши е од 30 до 3 септември. Е сеа пошо 1 и 2 се сабота и недела, остануваат 30,31 и 3 или и за време на викенд ќе работат?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ако може некој да ми каже од каде да ги симнам тие формулари за жиранти и меница?

Меница не се спушта туку се купува. А таа обврската за жиранти ќе ја има кога ќе објават конечни. Но ако има некој од лани може да ти прати. Јас немам.

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
Член од
7 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
3
А конечните резултати за повисоките години кога ќе бидат објавени?

Kajgana Shop

На врв Bottom