Jas aplicirav ama ne sum na gradezenЗначи бруцошиве скоро свите аплицирале за во Пелагонија, исто и колегиве ФИксен и МАкедоникус, само ја сум забегал во Стив :S. Има некој бруцош на градежен што аплицирал во СТив ?
Документи за вселување?А од кога ќе видиме резултати кои документи, кога и каде треба да се достават?
Мениците чувајте ги празни, ако треба да се пополнат ќе дознаете и ќе ги пополните пред да се даваат документитеПотребни документи за во Гоце се:
- Обврска за жиранти
- Копии од личните карти на жирантите
- Меница од 100 денари пополнета
- Kопија од лична карта на студентот
- Платена станарија за месец септември
- Платено КЗЖ (културно забавен живот кој го немаме) 250 денари
- Три слики со големина колку за на пасош
- Тој картонот за вселување, домска легитимација, картончето кое стои на портирница, друго исто како него и договорот ги купувате 200 денари од портирница.
* да ви се подмирени сите долгови кон студентскиот центар
Памтете го постов за до година.
Од 1 до 10 септември.Кога се вселувањата за студентите од повисоките години?
Не за вселување, туку документите што треба да се поднесат после истакнувањето на прелиминарните резултати (за бруцоши). На тоа мислев кога прашав.Документи за вселување?
--- надополнето: 27 август 2012 во 20:54 ---
Ова беше од лани
Мениците чувајте ги празни, ако треба да се пополнат ќе дознаете и ќе ги пополните пред да се даваат документите
Ама први е сабота, работи тогаш референтската служба за вселување?Од 1 до 10 септември.
Можно е од 1ви да почнат, многу студенти тешко е за 5-6 дена да ги сместиш (само толку се работни).Ама први е сабота, работи тогаш референтската служба за вселување?
Резултати за бруцоши на 29ти мисламНе за вселување, туку документите што треба да се поднесат после истакнувањето на прелиминарните резултати (за бруцоши). На тоа мислев кога прашав.
--- надополнето: 28 август 2012 во 11:14 ---
Мене ме интересира кога ќе има резултати за бруцошите? Нели денес требаше да има? Јас колку што можам да видам нема сеуште.
Искрено почнува и страв да ме фаќа имајќи в предвид колку апликанти има за во Пелагонија.
Ако може некој да ми каже од каде да ги симнам тие формулари за жиранти и меница?
https://dl.dropbox.com/u/15590562/Ziranti_Smestuvanje.pdfАко може некој да ми каже од каде да ги симнам тие формулари за жиранти и меница?