Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Во блиска иднина веќе не би се запознавал со луѓе од форумов. Познавам малку луѓе од форумов и искрено сакам да запознаам уште само неколку, некои кои ми помогнале за одредени работи и сакам да му се заблагодарам лично, други бидејќи ми изгледаат како интелигентни и паметни личности, но тоа би било малку понатаму ако останам на форумов.

Со еден игнориран член за да му избројам зубало.

Со Луки јопет, на радовишка мастика. И со чварци....Шо велиш Луки?!! Биѓаа!

Со Луки јопет, на радовишка мастика. И со чварци....Шо велиш Луки?!! Биѓаа!
Биѓаа, Декември. Сливова се спрема дома сега. Ама ќе отвореме и мастиката, и таа ливерпулската исто. :)

Биѓаа....ако не ме банира Леандра или енкој друг ради ставовите околу процесно право за бракови, се слушаме туе, ако не на фбук.

Со @CafeDelMar , има увид во двете најважни работи: цицки постирани на нет, и чилаут/даунтемпо.

Со @CafeDelMar , има увид во двете најважни работи: цицки постирани на нет, и чилаут/даунтемпо.

Ќе преболиш, не сум виновна за лош избор на прслуче. :)

Добро, не гледаш дека ти попуштаат како на инвалид? И физички, и уште пострашно духовен инвалид.

Не си го барај со боринче.

Со сите зафатени девојки на форумот кој сакаат да го изневерат својот партнер. :cool:

Педери СТОП...Врски пократки од три месеци СТОП...Мажени СТОП.

Педери СТОП...

okay+gif+i+got+bored+and+i+needed+a+okay_2d3314_2295970.gif

Со сите зафатени девојки на форумот кој сакаат да го изневерат својот партнер. :cool:

Педери СТОП...Врски пократки од три месеци СТОП...Мажени СТОП.
Што?
Сакаш со зафатени. ОК тоа, али да очекуваш дека тоа ќе трае поише од три месеци е неразумно. Реално, тоа би било more like една вечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom