Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Alal im vera na albancite vekje ke pocnam da gi pocituvam bidejki se primer za narod koj si gi brani svoite ideali ! Belki i nie ke naucime nesto od niv !
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 16:05 ---
Ama kaj nas se dodeka e reper parata za se i sesto od nas ne biva drzava t.e narod ... za da pravime deca - nemame pari , za da ja sakame drzavata - vladata da ni dade pari i rabota koja ja nema vo momentot , se dodeka e taka nie nitu ke imame drzava , a narodot ke ni se topi i topi do tocka na NEPOSTOENJE !

Aко не се криви тогаш во најмала рака се индоктринирани што е скоро исто кога се работи за поголема маса на луѓе. Точно не добиваат ништо освен етикета дека се варвари и радикалисти со тоа што излегоа на протести против притворањата на осомничените за убиството на Смиљковци, но ете пак излегоа и што е трагично голем дел форумски пријатели Албанци кои звучеа умерено му дадоа поддршка на истите протести.
Затоа кога ќе се прави стереотипи за браќата наши нема потреба од љутиш, кога ќе видам поголема група на братчиња кои развикуваат по улица Та чијата ноне подобро превентивно ќе преминам од другата страна за да не ме поттурне на улица некое братче Албанец, отколку да ризикувам и да се надевам дека се мирни дечиња и нема да ме задевнат.

...
Цитираново е сосема точно, со акцент на болдот.
Македонците се прилично тврдоглави во моментите кога не дозволуваат некој да ги исфрли од розево замачканата инерција по која се движат (најверојатно кон сопствена пропаст).

Мене многу работи не ми се допаѓаат па никому ништо. И не си ми крив ти, крив ми е некој што си го топли газот во фотеља. Ти можеш да бараш и на Јапонија денот да се слави овде и да добиеш. Само јас сум цврсто уверена дека ќе дојде ден што сето ова така силно ќе ви се удри од глава што нема да знаете на каде да побегнете.
Додека дојде тој ден, фаќај сеир.
Ќе дојде тој ден ние албанците ќе ви враќаме на вас за се што ни правевте

Сега сфаќам дека и тоа било малку. Требало до корен да се исече...некои не заслужуваат ништо.

што сме ви правеле бе орли? имате држава кај што имате право повеќе од нас македонците и малу ви е... за тоа да ние сме криви што сме ви допуштиле толку право да имате ;) таква слобода ни у албанија немате. во ред е да имате права ама го претерувате јеботе... да не зборам какви сте ко луѓе, човек не може да појде во албанска населба без страв да не биде заколен/истепан/заплашен а не дете... а од друга страна се правите угнетени.. ма ајде бе
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 19:28 ---
треба ко во кина да се воведе 2 деца макс, повеќе казни/абортуси а не да се охрабруваат и да им се дава пензии за повеќе ко што напрае патаков од владава, со свој камен по глава...

Сега сфаќам дека и тоа било малку. Требало до корен да се исече...некои не заслужуваат ништо.
Жена нема што да сече чекај ќе гледаш како албанија расте ќе видиш кој се албанците

Жена нема што да сече чекај ќе гледаш како албанија расте ќе видиш кој се албанците
кој се, што докажувате со тоа што се котите ко зајаци? паметни сте, големи сте?

watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png

Типична албанска глава.
Голема глава маж се знае кој е главен дома не како кај вас жена ќе ми кажува што да правиме така ќе пропаѓате немате глава
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 19:40 ---
Ќе славиме зошто да не славиме со ваши пари ќе славиме имаме ние муда не сме жени

Голема глава маж се знае кој е главен дома не како кај вас жена ќе ми кажува што да правиме така ќе пропаѓате немате глава
Ќе славиме зошто да не славиме со ваши пари ќе славиме имаме ние муда не сме жени
2012 сме само за потсетување, каменото време заврши со перидоот на праисторијата.

Така брат како може жена да го врача на мене сус таму шамарот зна се то маж во фамилија мора све да тепа нема врачање пошто че го биде каша.

И да че го славиме имаме муда ни ако нешто че го палиме со бензин ( Или па че го жалиме на ови горе на кале како смо ми репресија од македонац )

Поздрав Велика Албанија

2012 сме само за потсетување, каменото време заврши со перидоот на праисторијата.
Да да завршува вашето време уште малку готово треба маж со голема глава да се слуша жена никако тие немат ум како кокошки само зборат ништо не прават

Да да завршува вашето време уште малку готово треба маж со голема глава да се слуша жена никако тие немат ум како кокошки само зборат ништо не прават
Тешко на таа ти што треба да ја водиш со ланец. Избриши се околу ушите почна да ти тече.

И ти демек Албанец си?

Ова е само многу неуспешен обид за тролање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom