- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Е стварно си Шерлок.Мудро ќе си молчам ... не сум брзоплета личност ...како и да е веќе се изјаснив , се што е поврзано со убиството не е случајно
Е стварно си Шерлок.Мудро ќе си молчам ... не сум брзоплета личност ...како и да е веќе се изјаснив , се што е поврзано со убиството не е случајно
Не сваќам како мислиш 2-3 момци.....Па тие 2-3 момци добиле легитимитет од 500 000 луѓе...Да ама во државата има 2 3 момци кој си земале за право да доесуваат одлуки во името на целиот народ.Може и ним така им наредуваат но кога ке покажеш заби ко на пример денес одма ти доаѓа ЕБР и те малти и другпат кога ке чуеш протест ке викаш не не на баба нешто не и е арно ке седам со неа .
Ma центар пажње...како што викаат права “attention whore„...И да знаеш дека сум
100% албанци се во љуботенА кај води обиколницата?
Да не води кон Танзанија случајно
Да, КОЛАТА КОЈА МИНИСТЕРКАТА ПОВБТРДИ ДЕКА ЈА КОРИСТЕЛЕ УБИЈЦИТЕ Е НАЈДЕНА ВО БЛИЗИНА НА ЉУБОТЕН, кое сосема случајно е село со 80% Албанци.
Дали тоа значи дека имале логистика од локалните Албанци?
Нема да кажат дека се Албанци да не избие Втора Македонска Војна...а ако не ги фатат кривците пак лош ќе биде.100% албанци се во љуботен
Против неспособноста на мвр да ги пронајде убијците,да им се оддаде почит на загинатите...треба нешто повеќе ?Протестирам против што???
Срамота !Ma центар пажње...како што викаат права “attention whore„...
Ај бателете ја оваа
Е добро де и ние скандираме Обединета Македонија и ние имаме организации кои потпишуваат такви меморандуми кои не се вредни хартијата на која се потпишани и да не го заброавиме Македонскиот светски Конгрес ( како и да се викаше ) со тој кловнот што цело време тропа глупости и секако МАСТЕРДЕЛОТО што идеше на МТВ како сме ние основачите на белата раса.Ма, немој да ме јебеш
Ние да мислевме така до сега ќе се изживуваме, ама видиш дека не мислиме така .Тој што мисли да се изживува тоа и го прави, а доказ се стотиците претепани Македонци и стотиците скршени дуќани на Македонци и стотиците скриени инциденти во коишто се тепани Македонци.
Аааааа, затоа Албанците извикувале ’Голема Албанија’, потпишуваат меморандуми и ред други работи, затоа што тие ја сакаат земјата, ама како Албанија и како муслиманска така?
На Артан Груби, Али Ахмети, Тачи да не им фали нешто во Македонија, некој да не им го оспори образованието и ред други работи, па ја мразат Македонија.Дуи и ден денес никогаш нема македонско знаме и грб во свој штаб, прес конференции, а се во влада на РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА?Исто и Дпа.Појасно здравје.
Од кај знаеш дека нема да ги пронајде?? А што се однесува до почит спрема убиените- со кршење почит?Против неспособноста на мвр да ги пронајде убијците,да им се оддаде почит на загинатите...треба нешто повеќе ?
ùПротив неспособноста на мвр да ги пронајде убијците,да им се оддаде почит на загинатите...треба нешто повеќе ?
Da treba, sto kur se peeja pesni, smrt za Albanci, gasna komora za Albanci, kleti Albanci ova ona...Koga ste protestirale za da MVR gi pronajdat ubijcite, sto podrazbirame deka seuste ne se znae koj se...Против неспособноста на мвр да ги пронајде убијците,да им се оддаде почит на загинатите...треба нешто повеќе ?
Ако мислиш да ти оставиме мислење од типот „хах и ти мене ИНЦЕСОИДУ“ кое е директен одговор на претходно избришано мислење на баниран член, на тема на која се дискутира за сосема трета работа (не поврзана со твоите лични препукувања со банираниот член), а притоа да не нарекуваш „албански настроен форум со потплатени администратори и модератори“ - гадно си се заебал. Нема потреба да го напуштиш форумот, јас ќе те избркам од него. Ајде сиктер да паламудиш на друго место, неблагодарен еден. Наместо да кажеш „фала“ за тоа што овој форум е сеуште огледало на јавното мислење во Македонија, ти си нашол да мрсиш муда.крај, го напуштам форумот поради бришења на мислење нон стоп...ова ти е албански настроен форум со потплатени администратори и модератори кој што не му дава на обичниот македонец да даде свое мислење...кај да се завртиш се албански платеници.