Славните цитати на ликовите од К-15

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Цела вистина имат во една реченица на дотичниот Џон Крокодилов:

Уште ве лажа комунистиве бе пријателе.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Тошо
Од коа фатив армоника у рака, парче праам со рибите у градот.
Цацко
В'че да не се испуфа?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.333
Тошка :D

Деверот опашуе зарови, фрла пенџоек, праи капија али остаа голо. Ја ги зимам зароите батка и баап - дубара. Го опињам на голо и нормално праам капија али дупла. После тоа он епиек, ја бириќи, он дусе, ја дубеш. Го опињам уше еднаш на голо, затим он шешбеш, ја душеш, го опињам на голо по трети пут и му праам џела, нормално. И така батка пошо деверот е џела нели, ја опашуем уше две руки зарои, после тоа му даам рука и он батка со цел памет, ни две ни три - дорџер. Хех, он мене дорџер. Добро бе ти будала да не си? Он мене дорџер, ја него бешдорт. За казна го опињам на голо пети пут и му праам џела. Затим екбеш, он стегнуе џариек, ја опашуем шешоек и го мачкам со марс. Работава зини-земи, разбираш. И после батка они мене у буфчелуците имало ова - немало она. Абе ти будала да не си?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.333
Тошо Малерот
- Па, сите знаете што се случи, целата јавност е информирана, се деси сообраќајка. Директен судар, во кој што едното возило е доста оштетено. Целата лимарија му е отидена, предницата исто така многу тешко да се исфилтрира. Јабучници, спони тоа е се искршено, отидено, брегастата е на пола. Кариките и хилзните исто, не верувам дека некој мајстор може да ги поправи. Јас мислам дека најдобро е тоа возило да се продаде. Еве баш имаме понуда од еден државјанин на една соседна земја, и мислам дека ќе биде најпаметно ако може да се продаде тоа возило.

Миле Паника
- Иначе пациентот са осеча добро. Он почна да учествуе у изборот на храната, баш почнавме да му даваме овие што се, мулти витамински сокови. Температурата исто така е у благо константно опаџање. То е необично, необичаено ниска температура за овој период од годината. Еве исто као што може и на картата да се види, имаме некои циклонски влијанија кои што носат неповолни ветрови. То са од исток, меџутим то све овака, се очекува да биде претежно ведро со овакво. Меџутим ја да не должам многу, за временската прогноза поопширно при крајот на вториот дневник че ве информира колегата Тодор Миновски. Това би било. Благодариме.

Зоки
- Ало, добар ден. Госпоѓо, дај ми го Наташа. Како кој ја бара ? Ќе прашаш кој го бара, јас сум машко. Е така. Кажи му молим те, Зоран го бараше.

Бапчо
- Граџани на Конопиште, собрааме се тука ко што знаете да гласате за мене. Некој че праша зашто ?
Кој го направи Конопиште општина ? (- ТОМЕ)
...е Томе го направи, ама на кој му текна
А дали знајте ви кој клечеше таму пред канцеларијата там на Томе, 2 месеци ? (- ИФТИМ)
...е Ифтим, ама кој го прати Ифтим ? (- ти го прати)
...Ти па што се мешаш да ја ебам ? (- така е баце, да извинеш)
Граџани на Конопиште, значи...кој го напрае патот до селото, знаје ли ? Незнајте, Гранит го направи. А Перо чива сестра воде ? Моа. Кој е директор на Гранит ? Перо...значи ја. Така ли е ? (- ТАКА Е)
Граџани на Конопиште, ако гласајте за мене, јас Конопиште че го направам џоа ваквоа.

Цацко

Легендарното :D

- Ја најбољи филм што сум го гледал до сеа, е оној со карате, на тој што му го скршија кичмата. Он му рече на брат му немој да одиш, тие се апаши. Он ноќта отиде, пошто имаше закажано со една женска. И она му викаше немој да се тепаш со тие, будали се, гони ги у пичку матер. А он беше со главом низ ѕид што се вика, отиде и му ја скршија кичмата тогаш...и брат му вечерта многу се налути од што му беше жал. И отиде утре кај старецот што му беше учител на тој што му го скршија кичмата...иии...он вежбаше вешбаше, и од кога се навежба он отиде кај на тие што на брат му што му го скршија кичмата, таа вечер...и му отиде и ги сачека еден по еден таму кај дрвото, и му вика -зашто вие на брат ми му ја скршивте кичмата ? А женската го гледаше и него и му викаше пред тоа, немој, оти и тебе како на брат ти ќе ти ја скршат кичмата. А овој му викаше, чим на брат ми му ја скршија кичмата, јас ќе одам на сите тие ќе им ја скршам кичмата. И он кога отиде ноќта, му се врати сликата како кога на брат му му ја скршија кичмата вечерта. И овој се налути, и пошто старецот што му беше учител, го научи го навежба, овој на сите им ја скрши кичмата...иии...иии...исто како на брат му што му ја скршија кичмата.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
A kacime bombata u prikolic`ta i ubre abre pravo na aer`dromot u Garnikovo...Koa stigaanme so ce viijme ...Kiro go eb*l aerodromot go izoral moroska go sadil......Zakon :pos::pos::pos:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
koj zbor od Ќе ве замолам само, да не постирате клипчиња во темава
ne ti e jasen da se obidime da prevedime? :D

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Se izvinjavam do Dani BMW ne go proictav vovedot...!

Chiksy^.....Wanna be moderator...or attention whore ? :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.333
Опростено. И јас често пати не го читам воведниот пост (кога темата има повеќе страни) :D
Но во темава, воведниот пост е за вистинските љубители на К-15... има што да прочитаат :)

Да не бидам оф-топик...

Тошо Малерот

- Вчера батка се спремам за на изложба на тема "Компонирани форми на акварел и гваш", коа у огледало глеам изнад уста ми искочил митесер. Одма у паника покушавам да го најдам мундроксот против поткожни, и као шо се свртев со пењоарот го закачив абажурот, овај падна на жардињерата и ја напраи парче. Мене уствари жардињерата батка ми стои у лоџија, али баш тој ден ми попушти тендата и требаше да и сменам типни со шајбни...

- (Тошо) Eee, кој е овој бе? Овој не е од моја зграда, шо бара у 5 саат да искача? Мора да бил негде у швалерај. Гарант! Е сеа, у моја зграда има две шо имаат швалери. Жена ми и таа на 5-ти. Таа на 5-ти има добиено, нема шанси да бил кај неа. Овој мора да бил кај жена ми. Гарант! Е сеа, жена ми има двајца.. Миле и Перо. Перо знам дека е у Германија више месец и пол. Овој мора да е Миле.. сто посто.. Добро утро Миле!
- (Миле) Ооод кај знаеш како се викам ?
- (Тошо) Логика бе батка

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Немам што да додам дека гледам со експерти си имам работа.Али К-15 се убедливо најдобрата телевизиска програма во Македонија што можеби некогаш ќе биде давана.Само Бушава азбука би можела да се спореди.Да не ни понам како шегите од пред 20 години и ден денес важат.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.333
Ја батка коа идам на базен, највише ми се праи ќејф да се џиткам на глава и да мочам у вода. На глава се џиткам у сите могучи стилови, али најомилени ми се: ласта, двоструки салто со прелом, и троструки салто со фрактура. :pos:

...јасно е чија е фразава :D

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Тошо на Миле откога на овој му дават наочари со деветка диоптер.

„Првите 5-6 дена немој да гледаш во сонце да не се запалиш... „

Kajgana Shop

На врв Bottom