Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ова е музејот на вмро ако не се лажам? мислам дека осветлувањето не е финално затоа што сеуште не е комплетно завршен тој дел. веднаш над плажата се планирани фонтани со осветлување па верувам ке стават и некои рефлектори појаки кој би ги осветлувал и фонтаните ( мислам 2 дека ке бидат помали ) и самиот објект а и онаа улицана која води према музичкото и према комерцијална банка - нема шанси вака мрачно да остане ( барем според мое мислење )
За улицата што води накај музичко, со новиот проект треба да се направи ноб плоштад, фонтани и 300чуда. Така да ќе се среди и повеќе од тоаова е музејот на вмро ако не се лажам? мислам дека осветлувањето не е финално затоа што сеуште не е комплетно завршен тој дел. веднаш над плажата се планирани фонтани со осветлување па верувам ке стават и некои рефлектори појаки кој би ги осветлувал и фонтаните ( мислам 2 дека ке бидат помали ) и самиот објект а и онаа улицана која води према музичкото и према комерцијална банка - нема шанси вака мрачно да остане ( барем според мое мислење )
баш заради тоа и кажав - онаа дупка што е ископана и оставена веднаш до пирин - тука се планира баш да биде фонтаната и слушнав нешто дека ке биде во лик на солза ама немора да значи дека е точно. ке биде се убаво само тука има проблем.. рачунај тука имаш повеќе објекти ко на пример музејот на вмро оваа зградава шо беше за евреиве ( не ми текнува како се в икаше ) комерцијална банка стонбриџ музичко црква зградата до комерцијална кај што се приватни станови уставен суд архива на РМ и тој третиот објект ( и тој не ми текнува како се викаше ) - А ПАРКИНГ ??? КАДЕ? зонско паркирање е моментални и е дива лига зашто никој не ни доаѓа да види што се дешава. предвидена е катна гаража кај што е моментално гаражата на МНТ и тоа 2 спрата плус НАДОЛЕ и нагоре 2 или 3 али сепак сум скептик дека тоа ке го направат. и да го направат ОБАВЕЗНО ке им наплаќаат на сите - ова дефинитивно не ми се свиѓаЗа улицата што води накај музичко, со новиот проект треба да се направи ноб плоштад, фонтани и 300чуда. Така да ќе се среди и повеќе од тоа![]()
Холокауст, а тие другите три згради се MНР, Обвинителство и финансова полиција и агенција за електронски комуникации. Во тој реон се двужам скоро секој ден и мислам дека убаво имаат испланирано со паркингот. Филхармонијата што ја градат ќе има 2 или 3нивоа паркинг, значи дупло или тродупло повеќе од МОБ. За МНР исто така прават паркинг што ќе биде поврзан од МОБ како што ќе биде поврзана и Филхармонијата (али мислам дека ќе има и влез од кај Даут Пашин Амам) Холокаустот има подземна гаража, кај Пирин е зонско, а исто така има голем паркинг и лево од чаршија. Сега е почната и катна гаража кај Телеком што е на само 2минути пешки од целиот музејски комплекс. Само не се знае што и како со цена, знам дека се вадат по 250-300ден месечни карти за во МОБ за вработените од ДМБУЦ, ФМУ, Комерцијална... Се надевам кога ќе се изгради се и кога ќе се реши паркинг просторот барем во центар ќе се плаќа некоја симболична сума, а не како сега поскап е паркингот од бензинот, а и 2l трошиш додека најдеш некое место слободно.баш заради тоа и кажав - онаа дупка што е ископана и оставена веднаш до пирин - тука се планира баш да биде фонтаната и слушнав нешто дека ке биде во лик на солза ама немора да значи дека е точно. ке биде се убаво само тука има проблем.. рачунај тука имаш повеќе објекти ко на пример музејот на вмро оваа зградава шо беше за евреиве ( не ми текнува како се в икаше ) комерцијална банка стонбриџ музичко црква зградата до комерцијална кај што се приватни станови уставен суд архива на РМ и тој третиот објект ( и тој не ми текнува како се викаше ) - А ПАРКИНГ ??? КАДЕ? зонско паркирање е моментални и е дива лига зашто никој не ни доаѓа да види што се дешава. предвидена е катна гаража кај што е моментално гаражата на МНТ и тоа 2 спрата плус НАДОЛЕ и нагоре 2 или 3 али сепак сум скептик дека тоа ке го направат. и да го направат ОБАВЕЗНО ке им наплаќаат на сите - ова дефинитивно не ми се свиѓа
скептик сум дека ке се најде паркинг за сите таму. искрено во комерцијална банка прво секој доаѓа на работа со кола сличен е случајот со музичко. тука се и станарите што ги споменав после стонбриџ - ај тој не е толу прометен да речеш ама кога ке се среди таму тоа би требало да им се покачи бројот на гости по некоја логика. уметничкото е тоа.. овие новиве згради шо ги набројавме холокаустот ( ма да таму има некој паркинг али милсам дека не е доволно голем да да ги собере возилата на вработените шо ке бидат таму ) - сепак мислам дека таму дефинитивно најпаметна опција ке им биде катна гаража да направат за сите објекти и тоа катната каража да ја изградат над цел паркинг кој е моментално во соопственост на мнт ама и тука ке им се пријави проблем бидејки централното ладење за цела комерцијална банка и дел за стонбриџ мислам дека се наоѓа таму... ке видиме како ке искочи на крај тоаХолокауст, а тие другите три згради се MНР, Обвинителство и финансова полиција и агенција за електронски комуникации. Во тој реон се двужам скоро секој ден и мислам дека убаво имаат испланирано со паркингот. Филхармонијата што ја градат ќе има 2 или 3нивоа паркинг, значи дупло или тродупло повеќе од МОБ. За МНР исто така прават паркинг што ќе биде поврзан од МОБ како што ќе биде поврзана и Филхармонијата (али мислам дека ќе има и влез од кај Даут Пашин Амам) Холокаустот има подземна гаража, кај Пирин е зонско, а исто така има голем паркинг и лево од чаршија. Сега е почната и катна гаража кај Телеком што е на само 2минути пешки од целиот музејски комплекс. Само не се знае што и како со цена, знам дека се вадат по 250-300ден месечни карти за во МОБ за вработените од ДМБУЦ, ФМУ, Комерцијална... Се надевам кога ќе се изгради се и кога ќе се реши паркинг просторот барем во центар ќе се плаќа некоја симболична сума, а не како сега поскап е паркингот од бензинот, а и 2l трошиш додека најдеш некое место слободно.
Веднаш до Мепсо.Денес поцтавија камен темелник.
Три најфејл работи на фасадата:
Прегледај го приврзокот 32787
Всушност целиот објект е за![]()
скептик сум дека ке се најде паркинг за сите таму. искрено во комерцијална банка прво секој доаѓа на работа со кола сличен е случајот со музичко. тука се и станарите што ги споменав после стонбриџ - ај тој не е толу прометен да речеш ама кога ке се среди таму тоа би требало да им се покачи бројот на гости по некоја логика. уметничкото е тоа.. овие новиве згради шо ги набројавме холокаустот ( ма да таму има некој паркинг али милсам дека не е доволно голем да да ги собере возилата на вработените шо ке бидат таму ) - сепак мислам дека таму дефинитивно најпаметна опција ке им биде катна гаража да направат за сите објекти и тоа катната каража да ја изградат над цел паркинг кој е моментално во соопственост на мнт ама и тука ке им се пријави проблем бидејки централното ладење за цела комерцијална банка и дел за стонбриџ мислам дека се наоѓа таму... ке видиме како ке искочи на крај тоа