shumecha.tableta
Модератор
- Член од
- 26 декември 2013
- Мислења
- 3.325
- Поени од реакции
- 17.794
Малку поинаков гриз. Поточно карамелизиран гриз. Лесен е за подготовка, а има поинтересен вкус.
Јас отсега само вака ќе си го правам. 
Го ставав во пластични чашки (најдолу во чашката ставив слатко од смокви - и покрај тоа што не сакам слатко, демек за декорација, ама сепак не требаше со него), го замрзнав и ги исеков чашките.
Ама сепак за нареден пат не би го замрзнувала. Ама ме мрзеше да чекам да се стврдне.
Пс: Го правев во 12 навечер. Јбг, пмс не бира време. А освен слатко, немав друго што да ставам, немав ни идеја.



Го ставав во пластични чашки (најдолу во чашката ставив слатко од смокви - и покрај тоа што не сакам слатко, демек за декорација, ама сепак не требаше со него), го замрзнав и ги исеков чашките.
Ама сепак за нареден пат не би го замрзнувала. Ама ме мрзеше да чекам да се стврдне.

Пс: Го правев во 12 навечер. Јбг, пмс не бира време. А освен слатко, немав друго што да ставам, немав ни идеја.

