Саем на книгата

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Каталог од Табернакул има излезено ?? барав ама неможам да најдам никаде.

А од колку до колку часот ќе биде?

Машала добри книги за 200 денари. Браво Темплум! Тоа ти се вика саемски попуст :cuc:

Планирам прво да идам до штандот на Слово имаат добри историски класици за багателни цени. Ѓурѓа и Три јок, првиве катастрофа изданија, а вториве само белетристика продаваат. Магор ке пројдам некоја филозофска книга да си земам, Монади едицијата посебно ми е интересна. Успат дај Боже Табернакул да имаат голем попуст. Стварно им вредат изданијата ама многу се солени. И тоа. 1000ка во џеб, ранецот на грб и после факултет правец на Саем.

Каталог од Табернакул има излезено ?? барав ама неможам да најдам никаде.

Табернакул не сум сигурен дали имаат извадено каталог на овој начин, но постои печатен каталог од 2011та што го има во книжарницата. Таму ја пишува оригиналната цена, а и саемската. Ако најдам каталог од нив или други некои, ќе ставам.

Но, видов дека имаат ново издание Табернакул. Од Данило Киш ,, Мансарда ''. Me израдува тоа. :)

A шо е финтава со Три, ај што немаат каталог, ни веб страната не им функционира...

A шо е финтава со Три, ај што немаат каталог, ни веб страната не им функционира...
Да не знаеш нешто за стручнава литература на саемов дали ќе има и цени од прилика?

Да не знаеш нешто за стручнава литература на саемов дали ќе има и цени од прилика?
Секогаш ги спуштаат цените од Три бар за 100, ако не и повеќе за она што го имаат преведено, а и пред секој саем издаваат некоја нова книга, бар една-две, е сега некако оваа година ми се ептен тивки... За други книги, не знам што сакаш точно, мислам дека лани имаше учебник од Мишкин (на македонски) во Магор за 1.500 денари, можда ќе одам утре па ќе ти кажам што цени има.

Секогаш ги спуштаат цените од Три бар за 100, ако не и повеќе за она што го имаат преведено, а и пред секој саем издаваат некоја нова книга, бар една-две, е сега некако оваа година ми се ептен тивки... За други книги, не знам што сакаш точно, мислам дека лани имаше учебник од Мишкин (на македонски) во Магор за 1.500 денари, можда ќе одам утре па ќе ти кажам што цени има.
Оди задутре, зашто утре тешко дека ќе најдеш книги :)

Проклет дајл ап,не можам асално да ја отворам страната на темплумовиот каталог.

Се надевам дека ќе најдам некој да издава научна фантастика на македонски иако шансите да начекам такво нешто се 0.

Машкин - Историја на стариот Рим, или не е таа? Ја барам книгава 2 години.

Оди задутре, зашто утре тешко дека ќе најдеш книги :)
Мислев дека денес ќе биде отварањето, вторник многу глуп ден за почнување на саем :pos: Можда ќе добиев екстра попуст како единствен посетител :pos:
Машкин - Историја на стариот Рим, или не е таа? Ја барам книгава 2 години.
Не, друг е овој... Фредерик Мишкин - Пари, банкарство и финансии :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom