- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Каталог од Табернакул има излезено ?? барав ама неможам да најдам никаде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од 10h до 20h така им пишува на фбА од колку до колку часот ќе биде?
Од 10h до 20h така им пишува на фб
https://www.facebook.com/events/158187917636626/Може линк од групата/страницата?
Каталог од Табернакул има излезено ?? барав ама неможам да најдам никаде.
Да не знаеш нешто за стручнава литература на саемов дали ќе има и цени од прилика?A шо е финтава со Три, ај што немаат каталог, ни веб страната не им функционира...
Секогаш ги спуштаат цените од Три бар за 100, ако не и повеќе за она што го имаат преведено, а и пред секој саем издаваат некоја нова книга, бар една-две, е сега некако оваа година ми се ептен тивки... За други книги, не знам што сакаш точно, мислам дека лани имаше учебник од Мишкин (на македонски) во Магор за 1.500 денари, можда ќе одам утре па ќе ти кажам што цени има.Да не знаеш нешто за стручнава литература на саемов дали ќе има и цени од прилика?
Оди задутре, зашто утре тешко дека ќе најдеш книгиСекогаш ги спуштаат цените од Три бар за 100, ако не и повеќе за она што го имаат преведено, а и пред секој саем издаваат некоја нова книга, бар една-две, е сега некако оваа година ми се ептен тивки... За други книги, не знам што сакаш точно, мислам дека лани имаше учебник од Мишкин (на македонски) во Магор за 1.500 денари, можда ќе одам утре па ќе ти кажам што цени има.
Секогаш ги спуштаат цените од Три бар за 100, ако не и повеќе за она што го имаат преведено, а и пред секој саем издаваат некоја нова книга, бар една-две, е сега некако оваа година ми се ептен тивки... За други книги, не знам што сакаш точно, мислам дека лани имаше учебник од Мишкин (на македонски) во Магор за 1.500 денари, можда ќе одам утре па ќе ти кажам што цени има.
Мислев дека денес ќе биде отварањето, вторник многу глуп ден за почнување на саемОди задутре, зашто утре тешко дека ќе најдеш книги![]()
Не, друг е овој... Фредерик Мишкин - Пари, банкарство и финансииМашкин - Историја на стариот Рим, или не е таа? Ја барам книгава 2 години.