Зависи на кој брод. Ако идеш на големите прекуокеански бродови тогаш според мене тоа е една од потешките работи, не би ти препорачала. На речни бродови незнам како е.Дечки, ќе може некое подетално инфо за позиции готвач и помошник готвач. Има ли некој работено на таа позиција, брзо ли се напредува и како се движат почетните плати ?
Немам слушнато за таа агенција. Нова ли е?Здраво дечки... не сум упатен во работата на брод, а поднесов ЦВ во агенцијата asteria work каде што ме викаат на прелиминарно интервју. Дали некој имал искуство со оваа агенција?
Немам слушнато за таа агенција. Нова ли е?Здраво дечки... не сум упатен во работата на брод, а поднесов ЦВ во агенцијата asteria work каде што ме викаат на прелиминарно интервју. Дали некој имал искуство со оваа агенција?
Ne znam... prv pat se prijavuvam za rabota na brod... imase oglas na vrabotuvanje.com.mk (http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/otvoreni-rabotni-pozicii---rabota-na-brod/34910)Немам слушнато за таа агенција. Нова ли е?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi kazaa deka se naogala pozadi soboren hram... Vo sreda ke odam pa ke vidam za sto se rabotiи јас не ја познавам агенцијава, а никаде на огласот не е наведено за која компанија се работи. Бројот е недостапен веќе неколку саата.
Fala za infoСе наоѓа веднаш под малата канцеларија на Коузон, во зградата спроти Мр.Џек над Еурофарм аптеката.
Инаку и јас не знам ништо за нив, освен дека ми се комшии.
Пиши како ќе поминеш кај нив
Инаку чисто информативно, да кажам дека иако е неработен ден, колегата Трендо ќе држи презентација како и секој вотрник во 11 часот.
Причината е што следат ДВЕ ГОЛЕМИ интервјуа за Викинг и за МСЦ.
Ве поканувам сите што сте заинтересирани за работа на брод.
Одприлика за 15 тина дена заминувам да работам на брод за компанијата Принцес на позиција готвач-почетник или commis cook.За жал немам искуство на брод на оваа позиција но знам дека многу се работи.....по 13 часа а можеби и повеќе.Аплицирав преку агенцијата Safe cruise од Белград и сум навистина задоволен од тоа колку професионално си ја завршија работата.Дечки, ќе може некое подетално инфо за позиции готвач и помошник готвач. Има ли некој работено на таа позиција, брзо ли се напредува и како се движат почетните плати ?
Според работните позиции што ги имаат објавено и платата предпоставувам дека се работи за Принцес.Како што знам коузон повеќе не посредува за Принцес.[DOUBLEPOST=1467748338][/DOUBLEPOST]@Tonchie потполно се согласувам со @Dexter26 ...бев на презентација во Коузон 2011 година и после презентацијата на господинот од Прилеп кога излегов од агенцијата се осеќав како....тоалетна хартија....психички отепан едвај се прибрав дома.Презентација ни држеше и една девојка(со црна виткана коса) пошто се менуваа со господинот и едвај чекав да дојде моментот кога она ќе продолжи со презентацијата.За разлика од нив со safe cruise немав вакво изкуство.и јас не ја познавам агенцијава, а никаде на огласот не е наведено за која компанија се работи. Бројот е недостапен веќе неколку саата.