РИМЏОБ!!!

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Ајде храбро сеа сите да си кажете, кој шо мисли на ваа тема! Мене лично страшно ме пали кога жена ми ми прави РИМЏОБ! Кој не пробал, верувајте неверојатно искуство. И немојте да почнете сеа со хомофобични екскурзии, за тоа дека е гејско и слични глупости! Категоријата е љубов и секс, а во сексот нема правила, само исклучоци! :sekcza:

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Девојки/жени и за Вас важи темата, немојте да ја игнорирате, запознајте се, да не ви е чудно после партнерот ако го побара тоа од вас, а вие да го гледате како падната од Венера!

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Не е гејско римџоб, ама гадно е бе... Што им фали на некои понормални ствари, како пегинг на пример?

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
А бе ќе си се избањате убаво па после римајте. Баш е несекојдневно искуство и топло го препорачувам на секој шо сака да експериментира у спалната!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Девојки/жени и за Вас важи темата, немојте да ја игнорирате, запознајте се, да не ви е чудно после партнерот ако го побара тоа од вас, а вие да го гледате како падната од Венера!
:cuc::cuc::cuc::cuc:
Фала ти што дојде и не просветли нас жените.

Леле страмота што ќе правев ако некој ми спомнеше и јас го гледав како да сум од Венера.
Ќе се обрукав вака необразована и неписмена.
Фалаааааа

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Ми се сфиѓа твојот пристап кон темава:
1. Не објаснуваш што е римџоб
2. Одма претпоставуваш дека мажите ќе те наречат геј
3. Жените не се запознаени со ова.
:neetaka:

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Ми се допаѓа и твојов пристап:

1. Пасивно-агресивно глумење супериорност
2. Р'чкање без никаква причина
3. Обраќање во името на целиот женски род

Не објаснив што значи поимот бидејќи знам дека сите знаат да гуглаат ако не знаат нешто.
А btw не претпоставував дека мажите ќе ме наречат геј, напротив жените се тие на кои римџобот им звучи и изгледа гејско. А ти бидејќи зборуваш во името на целиот женски род, те молам просветли ме и кажи ми дали е така и зошто не?!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Не бев пасивно агресивна, бев драстично саркастична. И кај може да бидам супериорна кога сум жена. Биџ плиз.
Не се рчкам без причина, туку ти одговарам на темата која ја постави. Тоа што мојот одговор не ти се допадна е друг муабет.
Ти го осудуваш целиот женски род дека ќе те наречат геј и дека нема да знаат што е римџоб, ама јас не смеам да вратам од името на целиот женски род? :neetaka:

И пошто сите знаеме да гугламе, ете биди златен и изгуглај си “дали е така и зошто не“

T

templar55

Гостин
Луда работа, кој не пробал не знае...има премногу нервни завршетоци таму, така да очекувајте луда забава. Само проблемот е што ретко се наоѓа девојка што ке ти прави rimjob, понижувачки им е на нашиве "холивудски" сељанки.

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Не бев пасивно агресивна, бев драстично саркастична. И кај може да бидам супериорна кога сум жена. Биџ плиз.
Не се рчкам без причина, туку ти одговарам на темата која ја постави. Тоа што мојот одговор не ти се допадна е друг муабет.
Ти го осудуваш целиот женски род дека ќе те наречат геј и дека нема да знаат што е римџоб, ама јас не смеам да вратам од името на целиот женски род? :neetaka:

И пошто сите знаеме да гугламе, ете биди златен и изгуглај си “дали е така и зошто не“
Магде ма у мое време модераторите се вклучуваа во разговорите и дебатите а не мрчеа за секое поставено прашање, такво е онакво е, се ти е ова ОК, ама, уште не си кажа дали би пробала да лижеш г'з и зошто не?

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
О боже, сеа ми текна зашо си отидов од форумов скапан....
Гони ги УПМ, неизживеани конзевативни варвари.

Него он топик.
Гледам дека си навлезен проблематикава ,ваљда имаш и некое искуство, кажи ми коа лижеш г'з, јазикот го држиш исплазен или го кривиш?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.347
Луда работа, кој не пробал не знае...има премногу нервни завршетоци таму, така да очекувајте луда забава. Само проблемот е што ретко се наоѓа девојка што ке ти прави rimjob, понижувачки им е на нашиве "холивудски" сељанки.
Постов не ти е сарказам така? Сериозно ги нарече холивудски сељанки? Затоа што речиси никој не сака да прави нешто што е грозно? :icon_mrgr:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Дали ти ова озбилно или многу порниЌи гледаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom