RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Да =)
Breaking Bad пробај. Јас никако да ја загледам ко што треба, а ептен добра серија е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да =)
Ма каква било.![]()
Дајте предлог серии слични на Dexter, Kommisar Rex, CSI Miami/New York, Criminal Minds и 24![]()
Гледана ми е на Халмарк хахаНека не те залажува омотот дека делува како нешто од Халмарк производство. Добра серија е.
Torchwood гледана ти е? Последните две сезони се добри а башка се и standalone. Sci-Fi.Гледана ми е на Халмарк хахаОК серија
![]()
Не, али ќе и дојде и неа редот.Torchwood гледана ти е? Последните две сезони се добри а башка се и standalone. Sci-Fi.
Гледана ми е на Халмарк хахаОК серија
![]()
Можеби изгледам како трол, ама ја ти ја препорачувам Awake.Ма каква било.![]()
Не памтам да те имам видено низ темана затоа: Game of Thrones!!!!Ги изгледав првите две сезони од Шерлок. Има трета сезона по торенти ?
И чекам нов предлог за серија![]()
Мака ми е да пишам таму, иначе ја пратамНе памтам да те имам видено низ темана затоа: Game of Thrones!!!!
Бљувотина, сите можни клишеа во историјата на сериите, вклопени во една![]()
Добро е што не сум некој „експерт“ за серии, па добра ми е. Да е од сличен жанр и може да помине. Не се замарам многу.![]()
Другар не треба да си "експерт" (незнам ова од кој аспект го истакна) за серии за да приметиш дека серијата не ја бива, ако сакаш некој предлог, слободно пиши пп на било кој од филмaџиите на форумов ќе ти посочат некоја серија како солиден избор, мада и темава е доволна, само пред тоа пиши што жарн преферираш![]()