радио станица како радио станица, или интернет радио-станица која се пушта преку Winamp?ме интересира која е процедура да се отвори една радио станица
и што опрема треба ?
Најпрво да обезбедиш фреквенција ти треба од Совет за радиодифузија.ме интересира која е процедура да се отвори една радио станица
и што опрема треба ?
Башка денес со ова интернетов имаш каде-каде поквалитетни радија за слушање од нашиве.Кој слуша бе радио освен градежни работници и продавачка во локална коперација? Секој што си сака си слуша на јутјуб,винамп...
види што ќе направиш и кажими треба само предавател и да поднесам барање до совет за радио дифузија... па ке видиме што и како
Кузнај колку пари бараат за лисенса...ми треба само предавател и да поднесам барање до совет за радио дифузија... па ке видиме што и како
а ке можеш мене да ми кажеш како се прави ако не ти е мака ме интересира тоа сакам да направам^тоа незнам ..знам како се прави интернет радио-станица!
правеше еден другар, и сматрав ..
како и да е, good luck
лелее, оддаамна беше тоа .. ај ќе го прашам, и ќе ти кажам ..а ке можеш мене да ми кажеш како се прави ако не ти е мака ме интересира тоа сакам да направам
важи чекам повратен одговорлелее, оддаамна беше тоа .. ај ќе го прашам, и ќе ти кажам ..
moze da mi kazes kako posho ja sakam da praam internet radio..^тоа незнам ..знам како се прави интернет радио-станица!
правеше еден другар, и сматрав ..
како и да е, good luck