Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Упс...Оти напиша дека те интересираат Македонци Христијани, на момент си помислив дека си конзервативен геј.
Инаку останатото си е во ред, така и треба да биде за да се опраи државата.

:pos: :pos::pos::pos:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Нах. Ова беше ко да му дадеш на Столе Стоилов да изеде 50 ќепаби, мал предизвик, дур да трепнеш ќе ја сврши работата. Сакам да го видам у поенергична песна.
:pos::pos::pos:

M

Muranyi

Гостин
На темата за анксиозност, секој си пишува за својата мака и:

Незнаев дека имало тема за ова :) Ја имам страв believe or not од голтање :pos: Пред некој месец ми се појави, одеднаш неможев ни плунката да си ја голтнам.
Мислам дека ќе ми отиде на погрешна страна и ќе умрам. Смешно и глупо ми е и мене али тоа е. :D
Иначе ми дадоа прво 2 недели бедоксин, почнав да голтам али храна неможев. Па ми дадоа асентра и хелекс. Асентрата недела дена ги пиев али алергија ми искочи па докторката ми рече да ги прекинам.
Сеа околу месец дена сум само на хелекс 1 насабајле и бедоксин по 3 и подобро ми е.

И сега голташ? :LOL:
:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
:pos: Постов е смешен пошто после читање стануваш self-aware за вакви работи и чудно ти доаѓаат работи што си ги правел автоматски како голтање и дишење од еднаш ти стануваат чудни.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Како најлесно да научиш англиски јазик?

Еве вака:
Купи си Англиско-Македонски речник, а на Гугл најди ги времињата и после сврзувај и составувај реченици.

Така најлесно ќе научиш Англиски јазик :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Има разлика помеѓу другите земји и земјиве на Балканов. Луѓето поразлично размислуваат.
Ако се прослави премногу Даниел, самиот Жељко ќе си најде конкуренција..... така некои размислуваат.

Sent from my computer
Готово! Крај!

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Во темата :Од 2017 година сите автомобили ќе имаат технологија за комуникација со други возила
на шо ќе личат акционите филмови за 20 години?? тивко зујат коли на електричен погон кои не можат да се судрат ни превртат, најнапната сцена ќе биде ко ќе му снема дестилирана вода во акумулаторот....
:ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom