- Член од
- 8 септември 2011
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 2.622
Догодина и на коледариве ке им земат 10% од парите кој ги собрале .
Како тргнала работата со даноците за плачење е работата, али ова
Догодина и на коледариве ке им земат 10% од парите кој ги собрале .
Упс...Оти напиша дека те интересираат Македонци Христијани, на момент си помислив дека си конзервативен геј.
Инаку останатото си е во ред, така и треба да биде за да се опраи државата.
Нах. Ова беше ко да му дадеш на Столе Стоилов да изеде 50 ќепаби, мал предизвик, дур да трепнеш ќе ја сврши работата. Сакам да го видам у поенергична песна.
Незнаев дека имало тема за ова Ја имам страв believe or not од голтање Пред некој месец ми се појави, одеднаш неможев ни плунката да си ја голтнам.
Мислам дека ќе ми отиде на погрешна страна и ќе умрам. Смешно и глупо ми е и мене али тоа е.
Иначе ми дадоа прво 2 недели бедоксин, почнав да голтам али храна неможев. Па ми дадоа асентра и хелекс. Асентрата недела дена ги пиев али алергија ми искочи па докторката ми рече да ги прекинам.
Сеа околу месец дена сум само на хелекс 1 насабајле и бедоксин по 3 и подобро ми е.
И сега голташ?
Ам иначе како ќе купат скејборди за пензионериве?
Punch line на првиот број, интервју со Парвати. Јас и би платил да го читам тоа, а не па вака бесплатно...
Сега ми олесна!
Мочна?
Купи си Англиско-Македонски речник, а на Гугл најди ги времињата и после сврзувај и составувај реченици.
Така најлесно ќе научиш Англиски јазик
Teжок морон...единствена причина што има толку многу атеисти во христијанство е лажната измислена и осакатена вера,појма немаат кој е господ.
Само јас ли не се насмеав на ова срање?Teжок морон...
Готово! Крај!Има разлика помеѓу другите земји и земјиве на Балканов. Луѓето поразлично размислуваат.
Ако се прослави премногу Даниел, самиот Жељко ќе си најде конкуренција..... така некои размислуваат.
Sent from my computer
Морав.... кога сите лажат на таков начин, јас на истиот начин вистината ја кажувамГотово! Крај!
http://forum.kajgana.com/threads/Старлети.71894/Не не не, СтарЛет (3) е овој:
Сунѓерот можи Младлет да биди.
на шо ќе личат акционите филмови за 20 години?? тивко зујат коли на електричен погон кои не можат да се судрат ни превртат, најнапната сцена ќе биде ко ќе му снема дестилирана вода во акумулаторот....