Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Проба со полнач?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што хард имаш ?за жал тоа е, таман што сакав да одвојам пари за надоградба, ме поеба. Има многу лоши сектори на него, најверојатно што не му направив еднаш дефрагментација.
ништо ќе пробам со хиренсот ако можам нешто да направам, и како крајна мерка, 50 евра и нов
Денес купив HP 450 пробук со AMD Radeon 8750, дојде со линук одма го симнав и ставив Windows 7. Имам проблем со графичката,не ми ја наоѓа т.е. ми ја наоѓа само intel hd 4000(интегрираната?), или можеби ми дале погрешен лаптоп во амц?
Само intel hd 4000 graphics, предтоа имаше нешто ама не беше графичката и го избришавВо device manager кај display adapters, што ти покажува?
Само intel hd 4000 graphics, предтоа имаше нешто ама не беше графичката и го избришав
Симна официјални драјвери од AMD страната?
Не тролај НЕМА такви драјвери, едноставно, мобил верзија Catalist за лаптопи нема да најдеш на AMD страната, ако го тврдиш спротивното дај линкСимна официјални драјвери од AMD страната?
Од искуство и ХП корисник редоследнот на нештата е ваков:da,nema vrska utre ke pisam podetalno
Утре нов формат....еднаш чим си ставал десктоп Catalist на лаптоп си сјебал Ос и нема да ти проработи со унинстал....Ресторе можеби ке ја оправи....побрзо ке инсталираш наново ОС и ке бидеш раат.da,nema vrska utre ke pisam podetalno
Не тролај НЕМА такви драјвери, едноставно, мобил верзија Catalist за лаптопи нема да најдеш на AMD страната, ако го тврдиш спротивното дај линк
http://support.amd.com/en-us/download
кај step 1 бираш notebook graphics, потоа radeon HD series, па 8xxxM series.
Nvidia корисник сум и немам симнувано драјвери од AMD (нормално), ама не ми се верува да немаат драјвери за лаптоп.
Release Notes:http://support.amd.com/en-us/download
кај step 1 бираш notebook graphics, потоа radeon HD series, па 8xxxM series.
Nvidia корисник сум и немам симнувано драјвери од AMD (нормално), ама не ми се верува да немаат драјвери за лаптоп.
Баш така друже, кој се опекол знае дека не се оправа одпосле ни со ОЕМ драјвер него само формат....на мојот пробук 4520s со XP-SP3 AMD HD4x (ili HD5xx) и i3 процесор кој има вргадена Intel grafika у дивајс менаџерот или било каде ја немам сретнато интеловата, едноставно драјверот за АТИ од HP ја поништува и само радеонот го користи....донегде добро ради перформанси, оддруга страна па грее појше ама две добра одеднаш нема.Имаат ама и баш не им фаќаат... или тие драјвери ќе функционираат само или само интегрираните - имаат некаков проблем - ни со драјвер пак не се средува :/
Што може да е проблемот што на PC-во температурата ми е нон топ околу 85-90% и неможам да играм игри ми се гаси ... Го отворив кујќиштево го ивчистив од прашина и пак исто :/ ???