Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
16 април 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Јас би го земала тоа со резерва, малку ги пренапумпаа вестите, на еден портал ставија и слики од запалени куќи, слики стари од пред две години и тоа слики кои не се ни од Македонија.
Da i jas , samo kazuvam sto ima objaveno

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Socustvo do zaginatite i nivnite semejstva od mene , sto mislam deka za povekemina ne e dobrodojden ovoj komentar kako Albanec sto sum , moeto da go napisam toa sto go mislam iako ne sum napisal od ovoj den komentar : http://forum.kajgana.com/threads/Потеклото-на-Албанците.3352/page-92#post-4220484
Ako se Albanci ubijcite sprema toa sto go citam tuka ovie denovi i jas pocnuvav da pomislam deka se Albanci i ako se potvrduva toa ke ni ide na losa reputacija kako nacija .. od sevo ova jas kako Albanec sepak sakam da se nadevam deka ne se Albanci ubijcite sve dodeka ne se potvrduva .

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
Па ќе речеш гледам дискавери многу каде има реконструкција на убивства во америка. Но ајде кажи ти кои се тие професионалци што ќе ти остават трага а можат да ја запалт колата и ниедно влакно или пот или днка да нема?
a пламенот, а димот нема да ги издаде?

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Ах леле, овие од плус инфо нормални ли се бре? И тие организаторите на протестите, зарем навистина очекуваа да биде тоа мирен протест кога на цела младина крвта им е зовриена. Не ми мириса мене ова на добро, многу идиоти има во државава. Само се плашам дека некои други деца ќе оплакуваме ако продолжи вака.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Па ќе речеш гледам дискавери многу каде има реконструкција на убивства во америка. Но ајде кажи ти кои се тие професионалци што ќе ти остават трага а можат да ја запалт колата и ниедно влакно или пот или днка да нема?
Добро е да се гледа Дискавери,има интересни емисии но од каде ти знаеш дека се професионалци?Немора да значи ако ги убиле сите петтмина,треба да значи дека се професионалци.Професионалец како професионалец,и тој е човек па има шанса да згреши.

Ми се чини дека и за време на претходниот нато собир во 2008,во Македонија имаше некои претензии за дестабилизација на земјата и избивање на нов конфликт.Јас мислам дека дестабилизација на земјава е мотивот на грозоморно убиство.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
Socustvo do zaginatite i nivnite semejstva od mene , sto mislam deka za povekemina ne e dobrodojden ovoj komentar kako Albanec sto sum , moeto da go napisam toa sto go mislam iako ne sum napisal od ovoj den komentar : http://forum.kajgana.com/threads/Потеклото-на-Албанците.3352/page-92#post-4220484
Ako se Albanci ubijcite sprema toa sto go citam tuka ovie denovi i jas pocnuvav da pomislam deka seAlbanci i ako e se potvrduva toa ke ni ide na losa reputacija kako nacija .. od sevo ova jas kako Albanec sepak sakam da se nadevam deka ne se Albanci ubijcite sve dodeka ne se potvrduva .
a ako se poslem sho prajme a?

Член од
13 април 2012
Мислења
88
Поени од реакции
94
Сигурно хипербола е омилено изразно средство на новинарот/ката.

Малолетниците и тинејџерите кои до пред малку протестираа пред Владата се упатија кон Бит пазар, а полицијата, според нашиот репортер, е немоќна да ги следи. Репортерите и камерманите од медиумите мораат отстрана да го следат настанот, затоа што масата народ не е расположена кон нив. Ситуацијата е напната и тензична. Со нови информации нашиот репортер ќе се јави повторно.
ПР/ВЃ

Unable to connect

Firefox can't establish a connection to the server at www.plusinfo.mk.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

http://www.plusinfo.mk/vest/40301/Sostojbata-tenzichna-Nasobraniot-narod-se-upati-kon-Bit-pazar-policijata-nemokjna

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.737
Поени од реакции
8.754
Ako se Albanci ubijcite sprema toa sto go citam tuka ovie denovi i jas pocnuvav da pomislam deka seAlbanci i ako e se potvrduva toa ke ni ide na losa reputacija kako nacija .. od sevo ova jas kako Albanec sepak sakam da se nadevam deka ne se Albanci ubijcite sve dodeka ne se potvrduva .
Вашата нација ниту сега нема добра репутација.
Но овој пат, немам намера никого да спречам да направи нешто против вас, колку и да ми се кине срцето кога ќе помислам на мојата најдобра другарка, мојата сестра Албанка.

Доста е.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Што се не се изначитав на темава,и дајте не осавајте веќе омеги од пазар 3,не се ставајте во гомна и вие,некој секогаш гледа!

Не бидете ЦСИ,не силувајте со протести и притисоци си има луѓе ПРОФЕСИОНАЛЦИ што си ја вршат работата.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Добро е да се гледа Дискавери,има интересни емисии но од каде ти знаеш дека се професионалци?Немора да значи ако ги убиле сите петтмина,треба да значи дека се професионалци.Професионалец како професионалец,и тој е човек па има шанса да згреши.

Ми се чини дека и за време на претходниот нато собир во 2008,во Македонија имаше некои претензии за дестабилизација на земјата и избивање на нов конфликт.Јас мислам дека дестабилизација на земјава е мотивот на грозоморно убиство.
Гледај вести на алфа ќе видиш дека и мвр изјави дека се проефесионалци, говореше еден човек мислам дека беше криминалист.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
А да прашам јас нешто до оние кој горе-доле ги познавале настраданиве?Дали овие момчиња биле навивачи??

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
dami i gospoda edno da rascistime ako bea profesionalci ovie monstrumi mvr nemashe ni da gi najde telata me razbirate decata ke bea isceznati tie gi izreshetija i gi ostavija poradi nekoja pricina da ostavat nekakva poraka ke nemashe 50-60 kurshumi na mestoto na nastanot so eden kurshum bam taka rabotat profesionalcite i ne ostavaat nikakvi tragi zad niv ni koli ni kosa ni dnk ako bea profesionalci nie nemashe nikoj da znaeme kako zaginaa site nemashe ni da ima profil na ubiecot se ke beshe kako na gligorov slucajot ke odeshe se vo dead end

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Потврдено: Специјалисти за оружје и за пукање-тоа е профилот на злосторниците кои свирепо убија 5-мина кај Смиљковско езеро.

Kajgana Shop

На врв Bottom