Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
blackberry-torch-9800-main.jpg

Се продава BlackBerry Torch 9800, користен 1 година , како нов е. 110 еура, со гаранција, полнач, и други козметики што идат во пакет со блекбери телефонот.

blackberry-torch-9800-main.jpg

Се продава BlackBerry Torch 9800, користен 1 година , како нов е. 110 еура, со гаранција, полнач, и други козметики што идат во пакет со блекбери телефонот.
Се плаќа блекбери услуга или не ???

Ти лично ја користиш или не ??? колку пари е да ја користиш ? и што се добива + со користење на услугата ???

Ти лично ја користиш или не ??? колку пари е да ја користиш ? и што се добива + со користење на услугата ???

Ти пишав ПП, да не забегаме со непотребни мислења во темава.

Ми треба USB-кабел за Sonny Ericson CEDAR, ако некој продава нека ми пише

Prodavam odlicno socuvan ZTE V9 uste 8 meseci pod garancija.
Moze i zamena za T-mobile move balance, ZTE racer 2 ili Huawei u8180 so doplata ili Kupuvam nekoj od navedenite modeli.
Dajte ponudi.

Ovoj ured go zemav pred dva meseci, potocno na 14.03.2012 od T-mobile.
Socuvan e solidno i vo paket doagja so site dodatoci kog gi imase koga go zemav (originalna ambalazna kutija, polnac, usb kabel, slusalki, microSD 2GB).
Ne e menuvan operativnot sistem, samo go otkluciv da raboti na site operatori.

Imajki vo predvid deka samo uredot vo T-mobile kosta 13.000 ili vo Pre-paid 12.000 (http://www.t-mobile.mk/public/detal...r L&ti=338&eg=100;101;104;105;103;200;201&et=)

jas go prodavam 30% poevtino, odnosno za kes FIKSNO 8.500den ili za zamena 9.500 denari.

Dajte vasi ponudi za zamena pa da porazgovarame.

Nema zainteresirani?????
Ajde popust: Nova cena 8.000den. za vo gotovo. Za zamena 9.000

13000 стар 6 месеци Samsung Galaxy S без гребаници 2 саати талк тајм. Не ми е паднат ниту еднаш,со otterbox case,original слушалки полнач усб кабел и цд, 2.3.6 android, батерија држи 7-10 дена
34oa64w.jpg

110buqx.jpg

iPhone 4 T-Mobile 16GB Black. Заинтересираните нека пишат по ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom