Нова цена: 1800 ден.Продавам Sony Ericsson w20i, солидно сочуван. Има мала грепка на задниот капак, ама не е којзнае колку.
Цена: 2500

Може и замена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нова цена: 1800 ден.Продавам Sony Ericsson w20i, солидно сочуван. Има мала грепка на задниот капак, ама не е којзнае колку.
Цена: 2500
Се плаќа блекбери услуга или не ???![]()
Се продава BlackBerry Torch 9800, користен 1 година , како нов е. 110 еура, со гаранција, полнач, и други козметики што идат во пакет со блекбери телефонот.
Се плаќа блекбери услуга или не ???
Ти лично ја користиш или не ??? колку пари е да ја користиш ? и што се добива + со користење на услугата ???
kolku go prodavas za kes?Prodavam odlicno socuvan ZTE V9 uste 8 meseci pod garancija.
Moze i zamena za T-mobile move balance, ZTE racer 2 ili Huawei u8180 so doplata ili Kupuvam nekoj od navedenite modeli.
Dajte ponudi.
kazi mi cena i na mene....Prodavam odlicno socuvan ZTE V9 uste 8 meseci pod garancija.
Moze i zamena za T-mobile move balance, ZTE racer 2 ili Huawei u8180 so doplata ili Kupuvam nekoj od navedenite modeli.
Dajte ponudi.