Омилен пост на Сунѓерот Боб

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Најпрво јас оддамна имам кажано дека мојот помал брат поради некои здраствени проблеми неколку дена го користеше мојот профил. Срамејќи се да им каже на нашите родители за тој проблем, он побара совет од вас Кајганџиите. Ја имам разгледано темата која ја отворил и каде побарал совет и јас сум благодарен што сепак имало Кајганџии кои му посветиле бар малку внимание и му дале на брат ми подршка.

Но знаеш ли што е најлошо, најлошо е кога на некому ќе помогнеш, а тој на кого си му помогнал не ти е благодарен, туку е тежок деген и не го почитува тоа. Е јас и мојот помал брат (иако бил на форумов само неколку дена) имаме доволно домашно воспитување за да знаеме како да се однесуваме кон некого.
Со тоа што сте му дале совет ви рекол едно топло, големо и од срце ФАЛА, а јас сум благодарен на Кајганџиите кој му обрнале внимание.

Но тоа е поразлично кај тебе cige........ ти беше член за кого никој не знаеше, член кого со Интерпол да го бараа немаше да го најдат како активен. Но јас те сожалив и реков овој ми личи на добар, па ајде да му помогнам да биде малце поактивен. Ти тоа и го прифати. Ти не ни знаеше за натпреварот Гурманско катче, туку сликите ги постираше во други теми, јас ти кажав преку ПП и ти се израдува за тоа. Го прифати предлогот и ајде некако те бутнавме во натпреварот. Па пази, таму и победи. Но cige убаво рекле, ненаситно куче никогаш не станува добар пријател, така и ти. Беше среќен што те направив активен член, но наместо фала да речеш, ти се упати во темава, но не затоа што имаш нешто против мене, туку затоа што ако глумиш против мене знаеш дека ќе добиеш ЛАЈКЧИЊА од дрогирашот, шанкерот и компанијата, а со самото тоа и знаеше дека така ќе станеш активен член. Ти тоа и го искористи, т.е. си го покажа домашното воспитување и човечноста.

Јас имам 23 години и неморам да лажам, ако излажам што добивам, ништо. Но ти драг cige, со твоето примитивно понашање, иако е на форумов, си покажуваш колкав си НЕЧОВЕК.

и 17 е многу под 15 100% :D (без навреди сунгерр)
Ти па што ќе кажеш за мене, многу е важно. Најлошо е кога човек е дволичен......, пардон, столичен, а ти си таков. Уште полошо е кога еден маж е алапача или трачарка и ти пак си таков. Кон сите членови на форумов изиграваш добар, а во суштина одиш од член на член и ги озборуваш членовите. Некои членови почнаа тоа да го воочуваат, па да ти маваат игнор, но немај гајле, член по член, ти ќе бидеш зацрнет во очите на Кајганџиите.

Ама и @Бомбастичен Дрогираш едно време одеше на работа во Скопје, па беше на одмор назад во Валандово, па на УС Опен имаше гледано утакмица (ако се сеќавам добро)... ехеее, деца :D
Молим ти се нeмој вака:D Ќе го повредиш:D
Дрогирашот и шанкерот можеш во ист кош да ги ставиш. Понекогаш си помислувам дека се една иста личност. Ако треба по плукнатото ќе лижат само за да добијат лајкче, кое се надевам дека еден ден ќе му помогне да си купат куќа, кола, деловен простор и во крајни граници да станат луѓе.
Затоа за нив да коментираш е непотребно, жално е за тастатурата што ќе треба да ја чукаш повеќе.

:)

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Фала ти на подржката Сунжер, и за тоа жто ме спомнуваж во секој твој пост, и ја тебе многу те сакам.
Во ист кож не можеж да ме ставиж со Дрогиражот, оти ја и дрогиражот сме 2 различни личности, кои делат исто мислење за тебе како појава на форумов :)

Туку, ме интересира Сунжер, и во подфорумот за гурмани, брат ти да не замешал прсти па ставал слики од интернет на натпреварите, оти нели, неколку пати беше дисквалификуван поради лажирање на сликите?
Брат ти е сигурно...тебе не ти доликува да направиш нешто такво за твои години :)

Последно уредено:
Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Најпрво јас оддамна имам кажано дека мојот помал брат поради некои здраствени проблеми неколку дена го користеше мојот профил. Срамејќи се да им каже на нашите родители за тој проблем, он побара совет од вас Кајганџиите. Ја имам разгледано темата која ја отворил и каде побарал совет и јас сум благодарен што сепак имало Кајганџии кои му посветиле бар малку внимание и му дале на брат ми подршка.

Но знаеш ли што е најлошо, најлошо е кога на некому ќе помогнеш, а тој на кого си му помогнал не ти е благодарен, туку е тежок деген и не го почитува тоа. Е јас и мојот помал брат (иако бил на форумов само неколку дена) имаме доволно домашно воспитување за да знаеме како да се однесуваме кон некого.
Со тоа што сте му дале совет ви рекол едно топло, големо и од срце ФАЛА, а јас сум благодарен на Кајганџиите кој му обрнале внимание.

Но тоа е поразлично кај тебе cige........ ти беше член за кого никој не знаеше, член кого со Интерпол да го бараа немаше да го најдат како активен. Но јас те сожалив и реков овој ми личи на добар, па ајде да му помогнам да биде малце поактивен. Ти тоа и го прифати. Ти не ни знаеше за натпреварот Гурманско катче, туку сликите ги постираше во други теми, јас ти кажав преку ПП и ти се израдува за тоа. Го прифати предлогот и ајде некако те бутнавме во натпреварот. Па пази, таму и победи. Но cige убаво рекле, ненаситно куче никогаш не станува добар пријател, така и ти. Беше среќен што те направив активен член, но наместо фала да речеш, ти се упати во темава, но не затоа што имаш нешто против мене, туку затоа што ако глумиш против мене знаеш дека ќе добиеш ЛАЈКЧИЊА од дрогирашот, шанкерот и компанијата, а со самото тоа и знаеше дека така ќе станеш активен член. Ти тоа и го искористи, т.е. си го покажа домашното воспитување и човечноста.

Јас имам 23 години и неморам да лажам, ако излажам што добивам, ништо. Но ти драг cige, со твоето примитивно понашање, иако е на форумов, си покажуваш колкав си НЕЧОВЕК.

Ти па што ќе кажеш за мене, многу е важно. Најлошо е кога човек е дволичен......, пардон, столичен, а ти си таков. Уште полошо е кога еден маж е алапача или трачарка и ти пак си таков. Кон сите членови на форумов изиграваш добар, а во суштина одиш од член на член и ги озборуваш членовите. Некои членови почнаа тоа да го воочуваат, па да ти маваат игнор, но немај гајле, член по член, ти ќе бидеш зацрнет во очите на Кајганџиите.

Молим ти се нeмој вака:D Ќе го повредиш:D
Дрогирашот и шанкерот можеш во ист кош да ги ставиш. Понекогаш си помислувам дека се една иста личност. Ако треба по плукнатото ќе лижат само за да добијат лајкче, кое се надевам дека еден ден ќе му помогне да си купат куќа, кола, деловен простор и во крајни граници да станат луѓе.
Затоа за нив да коментираш е непотребно, жално е за тастатурата што ќе треба да ја чукаш повеќе.

:)
Па то бе сунѓеру! Со години те чекам да се обелодениш како надмоќен пред баграва!

C

cige

Гостин
Никој не ме знаеше, ти уште пред да го направиш профилот 4 години уназад знаеш тука што се случуваше, не дека и сега знаеш за што се користи форумов. Он целиот за греови други сожалувал. Замисли каква дупка сум имал во животот пред дознаам за натпреварот во гурманско катче. Сеуште памтам како сум се радувал кога ме просветли, скокав по улици и на цел глас го благословував името Сунѓерово. Ти благодарам за лобирањето за натпреварот, свесен сум колку е тешко таму да ти објават слика, само сега ме збуни што се обрати во множина - "бутнавме", којзнае колку јака гравитација имаш, полн си со анонимни следбеници. Ете дури сега сватив зошто секогаш твоите слики во гурманско завршуваат без гласови, ти не си сакал мене да ми бидеш конкуренција. Како тоа си ме направил активен член, пред тоа сум се уклучувал еднаш месечно на форумов, а сега секој ден, како?

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
SRAM DA VIE VIE VAKVI ALEKSANDROVI SINOVI I KERKI OD BRACEDAMU PRVA SHO NA NASE DETE MAKEDONCE POD LAVCE RODENO RECKA SHO NE MU MAVATE AMA AKU GOSPOT ZLATEN GLEDAT SVE KE VI VRATIT DUPLO!
S4lWeU3.png

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
"Јас ти кажав за Гурманско катче преку ПП и ти се израдува за тоа"
:pos::pos::pos::pos::pos::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ко 4-то одделенче кога разговара со негов врсник :D Абе Боби Боби, до солзи си ме изнасмеал :D
Значи да учествуваш на натпреварите во Гурманско катче, е исто ко да немаш 18 години и бркаш врски за да влезеш у дискотека а? :D

Член од
25 јуни 2013
Мислења
591
Поени од реакции
250
да ти покажам конверзацијата со колку си имам пишувано до сега? со 7-8 највише и тоа за табу тема
е кои се тие членови што толку им имам "згрешено" па дури да го вочуваат тоа и да ми маваат "игнор"
види ми мислења 400 немам, 50% од кајганџиите ни не знаат дека сум регистриран на форумов, оти само во некои делови коментирам кај што ме интересира и тие од тие подфоруми ме знаат само
јас само пишав дека според тоа како размислуваш мислам дека си 15 год. дај фб или неш друго да видиме дека си стварно 23 за да се засрамиме сите што го викавме тоа, јас лично ке се засрамам ако си стварно 23 пошто јас сум 16 :icon_lol: "над" мене си

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Не би можел да издвојам некој "посебен".

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Na Sundjerot nemozete ni na vlakno da mu se fatite. Legenda cuek e :) Znae da se nasali,da prifati sala i se. A vie ko 5 godini se ponasate da imate a ne 15-16. Kj utna Gospod so Bombasticen i druze kompanija. I alal mu vera na toj temava sto ja otvori u lice go plukam.

Sundjeru ne se zamaraj so nebitni ljudi. Just ignore them ;)

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Na Sundjerot nemozete ni na vlakno da mu se fatite. Legenda cuek e :) Znae da se nasali,da prifati sala i se. A vie ko 5 godini se ponasate da imate a ne 15-16. Kj utna Gospod so Bombasticen i druze kompanija. I alal mu vera na toj temava sto ja otvori u lice go plukam.

Sundjeru ne se zamaraj so nebitni ljudi. Just ignore them ;)
Ти да не си брат му тој помалиот шо толку страсно го браниш?

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Фан му е овај. Брат му го користи неговиот профил! Читај погоре ебате
Брат му или поделената личност?А овој фанов е само уште еден доказ за столичност шо би рекол сунѓерот.Сега го фали утре ќе го куди,само прашање на време е кога ќе излезе правото лице на површина ;)(ова само за Crazy)

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Брат му или поделената личност?А овој фанов е само уште еден доказ за столичност шо би рекол сунѓерот.Сега го фали утре ќе го куди,само прашање на време е кога ќе излезе правото лице на површина ;)(ова само за Crazy)
Ne sum mu brat ni fan. Negov prijatel. I ne sum dvoljicnak kako pola i vise od forumov sto se. Veruj.

Kajgana Shop

На врв Bottom