Sungerot Bob
Живеј го животот
- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 32.391
- Поени од реакции
- 36.507
Најпрво јас оддамна имам кажано дека мојот помал брат поради некои здраствени проблеми неколку дена го користеше мојот профил. Срамејќи се да им каже на нашите родители за тој проблем, он побара совет од вас Кајганџиите. Ја имам разгледано темата која ја отворил и каде побарал совет и јас сум благодарен што сепак имало Кајганџии кои му посветиле бар малку внимание и му дале на брат ми подршка.
Но знаеш ли што е најлошо, најлошо е кога на некому ќе помогнеш, а тој на кого си му помогнал не ти е благодарен, туку е тежок деген и не го почитува тоа. Е јас и мојот помал брат (иако бил на форумов само неколку дена) имаме доволно домашно воспитување за да знаеме како да се однесуваме кон некого.
Со тоа што сте му дале совет ви рекол едно топло, големо и од срце ФАЛА, а јас сум благодарен на Кајганџиите кој му обрнале внимание.
Но тоа е поразлично кај тебе cige........ ти беше член за кого никој не знаеше, член кого со Интерпол да го бараа немаше да го најдат како активен. Но јас те сожалив и реков овој ми личи на добар, па ајде да му помогнам да биде малце поактивен. Ти тоа и го прифати. Ти не ни знаеше за натпреварот Гурманско катче, туку сликите ги постираше во други теми, јас ти кажав преку ПП и ти се израдува за тоа. Го прифати предлогот и ајде некако те бутнавме во натпреварот. Па пази, таму и победи. Но cige убаво рекле, ненаситно куче никогаш не станува добар пријател, така и ти. Беше среќен што те направив активен член, но наместо фала да речеш, ти се упати во темава, но не затоа што имаш нешто против мене, туку затоа што ако глумиш против мене знаеш дека ќе добиеш ЛАЈКЧИЊА од дрогирашот, шанкерот и компанијата, а со самото тоа и знаеше дека така ќе станеш активен член. Ти тоа и го искористи, т.е. си го покажа домашното воспитување и човечноста.
Јас имам 23 години и неморам да лажам, ако излажам што добивам, ништо. Но ти драг cige, со твоето примитивно понашање, иако е на форумов, си покажуваш колкав си НЕЧОВЕК.
Ти па што ќе кажеш за мене, многу е важно. Најлошо е кога човек е дволичен......, пардон, столичен, а ти си таков. Уште полошо е кога еден маж е алапача или трачарка и ти пак си таков. Кон сите членови на форумов изиграваш добар, а во суштина одиш од член на член и ги озборуваш членовите. Некои членови почнаа тоа да го воочуваат, па да ти маваат игнор, но немај гајле, член по член, ти ќе бидеш зацрнет во очите на Кајганџиите.и 17 е многу под 15 100% (без навреди сунгерр)
Молим ти се нeмој вака Ќе го повредишАма и @Бомбастичен Дрогираш едно време одеше на работа во Скопје, па беше на одмор назад во Валандово, па на УС Опен имаше гледано утакмица (ако се сеќавам добро)... ехеее, деца
Дрогирашот и шанкерот можеш во ист кош да ги ставиш. Понекогаш си помислувам дека се една иста личност. Ако треба по плукнатото ќе лижат само за да добијат лајкче, кое се надевам дека еден ден ќе му помогне да си купат куќа, кола, деловен простор и во крајни граници да станат луѓе.
Затоа за нив да коментираш е непотребно, жално е за тастатурата што ќе треба да ја чукаш повеќе.