Нц Луки, копал сам и лоизе, и на одринта сам работел, и френки сам садил пуд фолија. Тоа френките садиш гу един корен па морало да има одредено растојание па тек после друг корен, не мужело ка-да-биде да садиш, си бркало тава посебен алгоритам. И тоа фолиите вонка -10, а уфнатре +30 и цело време in-out и прохладеш се и умориш се и пак не ти са спие, па товариш другарите уф сто ќецо и одеш уф Шабано уф Дабиле на бугарски певаљки и на малце тепајне уз локално насление на локал патриотска основа-Вие Моноспитовци сте педере мама ви да а ебам, е не вие продадени за пари нововерци (мисле се на тие протестирачите адвентгардисите, и методологистите) од Колешино и тука ца размаеш убаво и одеш си дома и цел си прек'лкан и пак не ти са спие. Баба вике да сам пробал уд некој иљач дијапазон ама знаеш ме мене јас сам олд скул не верувам јас уф тава сумљива технологија, јас само дека Шинка одам ако ма боље нешто, оставам и 200 грама мељено каве и некоа пара и помине ми инстантно. И со клецајне пробал сам, и тава не ујдисе, само те повеќе ташацте бољат. И научил сам да живеам сас тава инсомнија.