Нов Македонски филм: До балчак - Приказна од дивиот исток

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Aj некој кој има Макс тв и е на Магента нека проба да го извади филмот од maxtvgo.mk еве линк https://maxtvgo.mk/#/linear/105?program_id=832193

На Маxtv go може да се гледа и програмата од вчера а МРТ 1 е во HD.

Јас не бев во Македонија и сакам да го гледам а не можам сега да го гледам затоа што Maxtv go нема можност за гледање надвор од Македонија.

Aj некој кој има Макс тв и е на Магента нека проба да го извади филмот од maxtvgo.mk еве линк https://maxtvgo.mk/#/linear/105?program_id=832193

На Маxtv go може да се гледа и програмата од вчера а МРТ 1 е во HD.

Јас не бев во Македонија и сакам да го гледам а не можам сега да го гледам затоа што Maxtv go нема можност за гледање надвор од Македонија.
Чим го има ваму, не би требало да биде проблем да се појави некаде филмов.
За жал, уште не сум префрлен на Магента...

А што ќе ви овој филм да го гледате повторно? Никаква вредност нема филмот. Се што се создаде во последниве години, филм, книга, песна е без уметничка вредност и со цел да се земат пари од министерство за култура. Нема повеќе креативци, нема уметност во Македонија, само профитери.

Кратко сиже на филмот - една англиска курва сака да доживее авантура пред да се омажи и оди на дивиот исток со својот пријател каде се изебува со локалците, а комитите се преставени ко диви каубојци или мексички десперадоси кои крадат се пијанчат и убиваат.
Срамота од филм.

Мизерија од филм, среќа не сум го гледал во кино, ќе сум пукал прсти 3 саати од досада, какво клише...

1/10

Само саундртакот и костимографија му имаат прелазна оцена (на толку фрлени пари уште тоа фа не го биваше) , таман за 3 од 10. Содржината на филмот е криминално лоша. Тресење курови за да одат во америка, стварно господине Попов?

Дајте бе линк да го симнам еден онест трејлер да му напрајме на столе куров да го изрезилиме шо ни ги потроши саатите од животот неповратно

Кратко сиже на филмот - една англиска курва сака да доживее авантура пред да се омажи и оди на дивиот исток со својот пријател каде се изебува со локалците, а комитите се преставени ко диви каубојци или мексички десперадоси кои крадат се пијанчат и убиваат.
Срамота од филм.

Француска била курвата....

Не ми е јасно зошто се чудите за сцената со Којо, кога е снимана од режисер кој со мала интервенција во името би се викал Столе Чопов. Just look at that name! Столе Чопов. СТОЛЕ. MOTHERFUCKING. ЧОПОВ. :icon_lol:

- ...бла бла бла... Столе.
- Кој Столе?
- О̶в̶о̶ј̶ ̶д̶о̶л̶е̶ Столе Чопов.

И во Тетотовирање и Џипси Меџик имаше фалусоидни елементи. Тоа му е заштитен знак.

Не ми е јасно зошто се чудите за сцената со Којо, кога е снимана од режисер кој со мала интервенција во името би се викал Столе Чопов. Just look at that name! Столе Чопов. СТОЛЕ. MOTHERFUCKING. ЧОПОВ. :icon_lol:

- ...бла бла бла... Столе.
- Кој Столе?
- О̶в̶о̶ј̶ ̶д̶о̶л̶е̶ Столе Чопов.

И во Тетотовирање и Џипси Меџик имаше фалусоидни елементи. Тоа му е заштитен знак.
Не вреди ни да се коментираат чудните сцени, уште од првата кога ко шамареа главниот турчин во градот пред цела негова армија...

Ej изгледа сите заборавивме да го споменеме фактот дека и пејачот на легендарната "Родендееен мала забаваааа" игра тука. И тоа се појавува во првите минути на филмот.
И после некој ни е крив што не знаеме да видиме хинт на стартот и да го баталиме филмот

Ej изгледа сите заборавивме да го споменеме фактот дека и пејачот на легендарната "Родендееен мала забаваааа" игра тука. И тоа се појавува во првите минути на филмот.
И после некој ни е крив што не знаеме да видиме хинт на стартот и да го баталиме филмот
Јас дури кога го видов покојниот Бранко Ѓорчев ми текна колку е стар филмот,

а филмот каде е. каде македонските пирати. ајде копија од филмот набавите, на торент да ја ставите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom