Ново или половно?

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Добро шо го отепавте сеа со тоа конзерва ма дајте бре.....Подобро би му рекол со здравје да си го возиш и шо појќе пички да качиш во него отколку колата еден ден и да му велам конзерва....не е убаво...за него е нова кола и е негова...каква и да е.....Со здравје да си ја користиш дечко и да те служи долги години...;)
Pa jas i mu čestitav,samo ne može da se načudam kako može vo denešno vreme na eftini količki da kupuva spark.
:D

Audito mi e staklo. Imam pari da kupam i novo lamborgini od salon ama ne mi treba fala. Za kola nikogas ne bi dal poveke od 3000 evra. Nova kola kupuvaat samo budali,posebno pa sega so ovie padnati ceni na polovni vozila i pušten uvoz.
Сигурен сум дека имаш пари за ново Ламборџини. Остај не нас будалите да купуваме нови коли. Ма уствари, кој те врти бе. :)

Имав увезена кола, ја продадов и правац у салон. Така да, прикаски на друг. ;)
--- надополнето: 17 декември 2012 во 00:51 ---
Добро шо го отепавте сеа со тоа конзерва ма дајте бре.....Подобро би му рекол со здравје да си го возиш и шо појќе пички да качиш во него отколку колата еден ден и да му велам конзерва....не е убаво...за него е нова кола и е негова...каква и да е.....Со здравје да си ја користиш дечко и да те служи долги години...;)
Фала друже. Да се враќа за убаво. :)

Aj ne e bitno,neka e so sreka.Si gi povlekuvam zborovite,sekoj ima pravo da se odluci sto ke kupi neli. A sto polovna kola si zemal,pa tolku te razocarala? Ne si znael da odberes pravo vozilo,tuka ti e greskata.
Друже не си во право, од кај знаеш дали знае или не да избере возило?
Друго тој што има пари за ламбо не се е*ава со тди :)

п.с. КК со здравје да го возиш :)

Сигурен сум дека имаш пари за ново Ламборџини. Остај не нас будалите да купуваме нови коли. Ма уствари, кој те врти бе. :)

Имав увезена кола, ја продадов и правац у салон. Така да, прикаски на друг. ;)
--- надополнето: 17 декември 2012 во 00:51 ---

Фала друже. Да се враќа за убаво. :)

Друже не се замарај со секакви неписмени на форумот.Нека си возат и понатаму "добро"Ауди за 2800 евра,а ти братче со 000005км на :):)шал табла,па крајот ке каже кој се зае..л или не?

А до фраерот со Аудито.Ти бе да имаш пари не би купил Ауди од 2800вера,и не ги продавај тие маалски финти зошто тука не поминуваат.Нашиот менталитет е познат.Ако има пари за нова кола ке ја купи.Не глуми лудило......
--- надополнето: 17 декември 2012 во 07:01 ---
Audito mi e staklo. Imam pari da kupam i novo lamborgini od salon ama ne mi treba fala. Za kola nikogas ne bi dal poveke od 3000 evra. Nova kola kupuvaat samo budali,posebno pa sega so ovie padnati ceni na polovni vozila i pušten uvoz.

А бе Ауди,си кпил ли ти некогаш во твојот живот нова кола?Е па ако не си купил,тогаш не мели празна слама,зошто прво не си го осетил филингот кога ке седнеш во неа.А бе 2 месеца сум ги возел кесите на седиштата,не од што немав навлаки(дома стоеа спакувани)туку од мерак голем.

Се што сум купувал до сега коли,биле од салон и немој тие приказни за добро ауто од 2800евра со 400000км поминато:vozbud:.....
--- надополнето: 17 декември 2012 во 08:33 ---
До пријателот со Аудито. Можам само да замислам какво ауди си купил за 2800 евра. Најскапата жардињера во твојот живот.
Иначе, Спаркот е конзерва невидена. Не чини ич, за никаде е. Арно ама пак сум си презадоволен од мојата нова кола. :)
Собери кешче, влези у салон, купи ауди, па ќе прајме муабет. ;)

Друже што рече дека има од опрема и колку те фати со се табли?

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Znaci 2800 so sve. Btw se zanimavam so uvoz i prodazba na polovni vozila. Audito e od postariot model od kraj na 96god,so ful i avtomatska klima so 280.000km sve e original motor necepnat. Go kupiv od prv gazda vo Slovenija.
Jas eve imam pari pa ti kažuvam deka poveke od 3000 evra ne davam za kola,kamoli spark so motor od kosilnica za trava. A baska postarive koli od 95-2000 se stopati poizdržlivi i poeftini za održavanje nego novite,se razbira ako znaeš sto da kupiš. VW TDI go razbiram u nula,znam sve sam da si popravam i servisiram,baska i nisto ne se rasipuva,taka da drugo vozilo uopste ne me ni interesira.

Дечки, да се пофалам. Пред 2 дена си купив Шевролет Спарк. Количето е одлично.
Секоја чест за изборот. Конечно и ти дојде до салам количе :) Многу безгрижни километри, и малку посетување на сервис, да му го видиш лезетот шо се вика...

има клима, абс, серво, 6 ербега, централна брава, радио со усб и цд и 4 звучници. Сосе таблици ме фати околу 6950. Изненадувачки евтина регистрација.

Џиш, фала. Да се враќа за убаво.

Znaci 2800 so sve. Btw se zanimavam so uvoz i prodazba na polovni vozila. Audito e od postariot model od kraj na 96god,so ful i avtomatska klima so 280.000km sve e original motor necepnat. Go kupiv od prv gazda vo Slovenija.
Jas eve imam pari pa ti kažuvam deka poveke od 3000 evra ne davam za kola,kamoli spark so motor od kosilnica za trava. A baska postarive koli od 95-2000 se stopati poizdržlivi i poeftini za održavanje nego novite,se razbira ako znaeš sto da kupiš. VW TDI go razbiram u nula,znam sve sam da si popravam i servisiram,baska i nisto ne se rasipuva,taka da drugo vozilo uopste ne me ni interesira.

Браос мајсторе,ама зделка си направил алал вера.Му го исчисти губрето на Словенецот од двор.И тоа со 280 000км,а?И сега според цената и километрите,а?2800евра 280 000км:vozbud:

А ти немаш пари бе батка.Да имаше немаше да му го исчистиш губрето на чоекот.Но во секој случај со здравје да си пазариш делови за него,и ако ти притребаат да ти оставам телефонче може ке ми бидеш муштерија,од кај да знам
--- надополнето: 17 декември 2012 во 14:49 ---
има клима, абс, серво, 6 ербега, централна брава, радио со усб и цд и 4 звучници. Сосе таблици ме фати околу 6950. Изненадувачки евтина регистрација.

Џиш, фала. Да се враќа за убаво.

Друже како е на отворено,зш носи 13 бандаж?И ај опни фотки да видиме,зш сум заинтересиран да земам едно.Внатрешност,квалитет материјали,удобност...

Браос мајсторе,ама зделка си направил алал вера.Му го исчисти губрето на Словенецот од двор.И тоа со 280 000км,а?И сега според цената и километрите,а?2800евра 280 000км:vozbud:

А ти немаш пари бе батка.Да имаше немаше да му го исчистиш губрето на чоекот.Но во секој случај со здравје да си пазариш делови за него,и ако ти притребаат да ти оставам телефонче може ке ми бидеш муштерија,од кај да знам
--- надополнето: 17 декември 2012 во 14:49 ---

Друже како е на отворено,зш носи 13 бандаж?И ај опни фотки да видиме,зш сум заинтересиран да земам едно.Внатрешност,квалитет материјали,удобност...
Gjubreto go iščistil kolegava sto go kupil sparkot nažalost.Ama aj,koj si se razbira od koli se razbira,koj ne se razbira nikoj ne može da mu pomogne.Samo za servisiranje po ovlasteni servisi so pozlateni uljinja i delovi ke dade 5x poveke pari nego jas za moeto audi. A za 1.9tdi 300.000 ne e ništo,taman motorot se razrabotil.
Prosliot golf trojka isto 1.9tdi sto go imav go prodadov so preku 500.000km na nego i motorot seuste beše picikato.Toa ti e proverena roba drugar,tamu nema promašaj ako znaeš što da zemeš.

Го исчистив ѓубрето богами. Него, сакав да те прашам. На што ти мириса аудито унутра? На некој запотен словенец? Пошо кај мене на ново мириса. :) :) Ама ти и онака нема никогаш да дознаеш како мириса тој мирис. Тоа ти е дијагнозата.

Не се линкаме баш пријателе. Ти си еден интелектуално подолен претставник на нашиот вид. Со среќа нека ти е со аудито. Ќе ти треба.

Патем, не знам ја тоа за уљето шо ми збориш. Тоа сервисерите ќе си го гледаат. Ја на биро работам.

Доста бе си ги мерите на темава... за совети е, не за да се докажиме дали Американското ѓубре склепано во погоните на Даеву е поубо од германското срање дрнкано 15 години...
Типот у повеќе наврати директно навредува. Не знам како поинаку да реагирам. И викаш спаркот ѓубре? Пошо погоре спомна дека бил одличен избор. :) Реши се. :)

Типот у повеќе наврати директно навредува. Не знам како поинаку да реагирам. И викаш спаркот ѓубре? Пошо погоре спомна дека бил одличен избор. :) Реши се. :)
Pokaži kade licno sum te navredil? Ti čestitav, i jas samo si go kažav svoeto mislenje opšto za Spark kako kola. To sto tebe ne ti se dopaga moeto mislenje e druga rabota,ne kažuvaj deka sum te vregal.

Pokaži kade licno sum te navredil? Ti čestitav, i jas samo si go kažav svoeto mislenje opšto za Spark kako kola. To sto tebe ne ti se dopaga moeto mislenje e druga rabota,ne kažuvaj deka sum te vregal.

Како прво не можеш да правиш споредба зошто се работи за сосема две различни класи на возила.Едното е мал градски автомобил,а другото е автомобил од средна класа.

Како второ не можеш да ги споредуваш зошто едното е купено од салон со кеси на седишта,а другото е на залез на кариера,со навлаки за да не се гледаат скинатите седишта:vozbud::vozbud:

Како трето,ке видиме кој ке плати за оддржување повеке,дечкото со Спаркот или ти со твојата"лепотица".И убаво ти кажа признај го поразот.

И на крај признај дека немаш орган да влезеш со мистер Евро у лев џеб од кошула:vozbud:,и да кажеш ...дечки ај спакуј едно за дома:pos::pos:.Не ми глуми лидило дека имаш пари,ама не ти се трошат па затоа возиш канта од 2800евра.

Јас сум слушнал моторот да биде разработен на 50000км,ама на 300000км:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:?????

Јас возев Американец со Корејско потекло(се беше на Даеву само беџот на Шевролет).За 8 години знаеш колку дадов за сервис,а?

300евра од кои 100евра беа поради моја глупост(на -20 да стругаш со брисачи).Е па сега види кој дал повеке за оддржување?

Типот у повеќе наврати директно навредува. Не знам како поинаку да реагирам.
Негледам зошто мораш да реагираш :)

И викаш спаркот ѓубре? Пошо погоре спомна дека бил одличен избор. :) Реши се. :)
Мојот поглед, твојот поглед и погледот на колегата погоре се различни... така да секој со своите гледишта. Тоа го пишав онака, да се замислите тро и двата.

Негледам зошто некој би тргнал да дебатира на темава за твојот или мојот вкус. Вкус е и нема тука што. Башка веќе си одлучил, си го купил возилцето и нема назад. Секој нормален би ти рекол создравје да го возиш :) се друго е само излишен коментар кој воопшто нетреба да го сфаќаш како сериозен. Не за друго, туку тој шо го пишал го пишал колку онака, вие сте будали незнајте шотреба, сега јас ќе ве просветлам. Мислам те молам, ако бевме индијанци, гарант “просветлителот“ ќе го викаа „Големо Мандало“.

Додуша и него го сваќам, ако немаше такви шо купуваат авто отпад, ќе требаше да работи некоја нормална работа (од типот на растоварање грозје, трчкарање 8 саати на ден 5 дена во неделата + чат пат и во сабота некогаш), наместо да седи цел ден и да го прчи, да продај 1 кола месечно (шо ако продај 3???) и да сечи 300-400 евра - за тие пари некој рева цел месец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom