Нема веќе да се емитуваат каналите на СпортКлуб во Македонија

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.656
Поени од реакции
88.471
Знаете што е најтажно.... што нашиве медиумски куќи мислат дека ако ги изгаснат најгледаните телевизии на нашите дигитални приемници, постепено ќе им се зголеми на нив гледаноста. Незнам што да ви кажам, мене пиштол на глава да ми стават, пак нема да свртам да ги гледам Шехерезад, Лисјата и Огнови на Љубовта... ова е само почетакот, осеќам за неколку години како што тргнала оваа власт ќе стави и забрана за онлајн гледање и симнување на филмови, се со цел нашиве телевизии да бидат удоволени. Мислам како сакаш да привлечеш гледачи ако по цел ден пушташ турско-индиски серии, српски мегашоуа, и документарци платени од моменталнава влада? Многу ниско е ова од нашиве телевизии и од агенцијава наша што ги гасат каналиве, но и самите знаат дека така нема да привлечат повеќе гледаност од публиката, ова им е само уште еден од низата очајни потези се со цел уште повеќе да профитираат од нашите џебови. Тоталитаризам.... или ќе гледаш ЈАС што ќе ти дадам, или воопшто ништо нема да гледаш.... али ај, и на нив ќе им дојде крајот, ништо не е вечно, па ниту овие моментално што ни го ускратуваат задоволството да гледаме КВАЛИТЕТНИ канали[DOUBLEPOST=1422607561][/DOUBLEPOST]Барем ние што сме на Близу не ги гледаме еден месец СК каналиве, така да не ни падна толку тешко оваа вест :icon_lol:

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Телевизоро стој пуштен на СК, сега незнам на шо ќе стој пуштен т.е ќе стој исклучен барем на струја ќе заштедиме. :kuracc:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.009
Исклучена е веќе кај мене. Бар да почекаа уште викендов да си изгледав фудбал на мира, мамето нивно. :mad:

Последно уредено:

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Исклучена е веќе кај мене. Бар да почекаа уште викендов да си изгледав фудбал да мира, мамето нивно. :mad:
Леле, како да не сум од ова држава, фала богу кај мене има уште
Уште си гледам јас, еве со шамифче во рака спремен за секој случај :(

Член од
11 април 2013
Мислења
355
Поени од реакции
183
Еј значи стварно мора да слушаат. Ја сум на Близу мене ова ми е нормално да нема Спорт Клуб. Фала за информацијата

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785
Ја си гледам Челзи-Пул на СК 2 :kafence:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
@Brutus ти да се произнесиш на темава? ќе се исклучва, нема да се исклучва, заплашувања се само? Да знајме дали да продаваме телевизори

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Ако проблемот е што каналите се странски а емитуваат на наша територија решението е едноставно. Нека си отворат СпортКлуб претставништво во Македонија и нека емитуваат на македонски јазик.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
@NomoregameS ти си само за во темава... што ли ќе правиш без СК :pos:
Овие сериозно не се нормални... Не ми е јасно на спортскиве што би се преведувало? А и на 24 кичен колку што знам имаше превод, што е поентата?. Или друга е причината а јас не сум упатена :cautious:
Kaj mene uste ne e iskluceno,i poarno da ostane taka zoso ke im**** ma**** na ovie gnasive u drzavava.So treba da gleam be bandini?Gadna drzava ej.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Да не се замарате и нервирате. Еден Dreambox и сите проблеми се решени, ја не се замарам веќе 3 години со пацери како овие наши кабловски оператори кои ги пуштаат сите канали што и онака се фри :)

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Да не се замарате и нервирате. Еден Dreambox и сите проблеми се решени, ја не се замарам веќе 3 години со пацери како овие наши кабловски оператори кои ги пуштаат сите канали што и онака се фри :)
Социјална помош 1000
Најниска плата у Мкд 6000
Димбокс со се шо треба минимум 10 000

Kajgana Shop

На врв Bottom