- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.696
- Поени од реакции
- 7.581
Na displejot od klimata ti pokazuva pomalku (so Temp dugmeto) zasto toa e senzorot vo vnatresnata koj e iskljucen t.e. nemeri so IFEEL ukljucen, togas aktiven temperaturen senzor e samo toj vo daljinskoto. Samo na ladno kako sto e sega se pokazuva kolku vredi taa opcija, na potopli denovi so +7 i nemoze tolku da se oseti no sega ke si ja pokaze svojata funkcija preku stabilna temperatura vnatre.Sakam da prasam ness vo vrska so lomo 3.5 zosto koga e isklucen i feelot klimata pokazuva deka temperaturata kaj vnatresnata sekogas e poniska za 2-3 stepenj od zadadenata , dodeka so uklucen i feel i na termometar pokazuva 22 stepeni kolku sto e i zadadena i klimata raboti mirno , termometar postaven na 1 metar a dalecinskoto na klub masa. I denes posle 5 casa rabota klimata napravi defrost na T 1C i sneg i golema vlaznost no primetiv deka cela voda ne tece niz crevoto od tacnata tuku i niz dve dupcinja na tacnata? Dali da gi zatvoram i tie dve dupcinja poso mi pravi voda na terasata?
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
Za kukji so poslaba izolacija ova e posebno funkcionalno i must have opcija za odrzuvanje konstantna temperatura vo prostorot bez postojani varijacii toplo/ladno.
Fala sto napisa za defrostot, toa i se ocekuvase od klima so vgraden LCLH kit, greacite od kitot(za nekoj tuka nebitni) sega ke si ja odrabotat svojata rabota pa vo ladniov period ke produciraat ubedlivo najmal broj defrosti sporedeno so onie bez greaci. Za 5,5kite Lomo zaradi golemiot gabarit ne se ni somnevam deka retko ke imaat defrosti, ama cim i 3,5kive se slicni puna kapa.