Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
fight club-a beautiful mind-Donnie Darko-The Machinist-mr nobody-enemy

Што ако е престара, приказната и муабетите ги пратиш, нема исфорсирано ефекти или нешто слично па да ти биде очобол :)

Епизодите на Твајлајт зоун се претарано остарени и те како го немаат тој филинг кога ќе ги гледаш сега.
А да не споменам дека голем дел од епизодиве имаат дебилен крај. На пример "Five Characters in a search of an exit".

Чисто кога сме веќе на темата за Твајајт Зоун. А дека е класика и дека Стерлинг е гениј така си е.

monty-python-stoning.gif

Ke ima budzet, ali zaso da ne go naprai primer Piter Jackson ili J.J. Abrams? D.Jones dva dobri filma ima napraeno i nieden od niv ne e od fantasy zanr, ne e dokazan reziser, golem zalak mi stoi ova za nego.
Sepak ocekuvam od Travis FImmel dobar Arthas da izleze :))

Go isforsiravte Twilight Zone, fantasy e ipak, a se znae sho e najbitno kaj toj zanr, ne e ko 12 Angry Men ili To Kill a Mockingbird koi se drami pa seushte da ja ima istata tezina.

Zdravo decki
Ako moze mala pomos.
Mi treba kamin za vo stan so prostorija od 35m2, so greenje na drva i povrzan na radijatori.
Dali e dobra ideja, i koja mokjnost da e na kaminot.
Fala
Pozdrav

Ako moze kontakt od deckite koi prodavaa gree mislam zorba bea ili taka nekako, mi treba odvlaznuvac a tesko se naoga vo mk

Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom