Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Goran 0505
Sto napravi so klimata sto ti mrznea cevkite, ja sredi li, kako, sto...?

Прашај го огледало он зема па може да ти каже, ја само знам дека на мојата Change 18ка има греач а дури може и на твојата да има само не си приметил од преголемата недоверба кон климата во твоите постови и стварно не ми е јасно како си се решил да купиш баш од нив. Инаку греачот нит сум прашал дали го има/нема па климата искочи со греач, кој пак да кажам стои како дополнителна опција за овој модел и не се вградува стандардно. Примети го тоа малото цевче позади горе на испарувачот(мислам дека испарувач се вика), а и во упатството на 30страна стои опис за Електричен Греач и кога укључува искључува, а упатството е универзално за GWH18KG i 24KG надворешна.Nego hansolot ima li greaci na kompresor i na tacna kako gexi-to ili nema? oni (zorba) mi vikaat deka ima ama ne gi zemam zdravo za gotovo, i mi rekoja deka novite hansol se so mitsubishi kompresori ama i toa so rezerva go zedov
Дали може некој да ми каже колкава разлика има (финансиска нели) кај некој што се греел на дрва или на струја па преминал на греење на новиве печки за палети. Читав по форумов многу мислења, ама некој ако може ваква спорердба да даде би било супер .
Еве преглед на цени на најкористените начини на затоплување
Moze e malku glupo ali vidov na tablicata kaj klimite 300% sto znaci toa nemi e jasno malku ako moze da mi objasnite
Како на пример околу 100 квадрата, на два спрата.
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 01:28 ---
Каков е тој котел? Каде може да се набави? По која цена?
Pa tokmu toa jas go vikam i za toa e forumov.
Po se izgleda tuka samo se pisuva a nikoj ne cita sto e napisano.
...
Ednostavno za toa e i forumov, razmena na iskustva, za citanje od internet kolku nesto cinelo ili ne site mozeme.