Најдобар напаѓач

Кој е најдобар напаѓач на денешницата?

• Тиери Анри

Гласови: 70 16,4%
  • Андреј Шевченко

Гласови: 23 5,4%
  • Алесандро Дел Пиеро

Гласови: 44 10,3%
  • Руд Ван Нистелрој

Гласови: 26 6,1%
  • Раул Гонзалес

Гласови: 13 3,0%
  • Дидие Дрогба

Гласови: 36 8,4%
  • Франческо Тоти

Гласови: 10 2,3%
  • Филипо Инзаги

Гласови: 17 4,0%
  • Вејн Руни

Гласови: 51 11,9%
  • Хавиер Савиола

Гласови: 2 0,5%
  • Ибрахимович

Гласови: 44 10,3%
  • Адриано

Гласови: 5 1,2%
  • Ето

Гласови: 50 11,7%
  • Роналдо

Гласови: 37 8,6%

• Вкупно гласачи
    428
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 18:39 ---

Не, дека читам некои играчи Хулк, Бензема, Агуеро, Кавани , Левандовски.
Па добро, се збори за моменталниве напаѓачи, иначе нема збор дека феноменот беше, е, и ќе остане уште долго долго време најдобрата 9-ка.
Од моменталниве у најдобра форма е Фалкао, нема утакмица во која нема да постигне макар по еден гол, кине дечкото и за клубот и за репрезентацијата, а за Ибра не треба да се трошат зборови, долги години е у врвна форма, играч кој може цел тим буквално да го носи на грб, секоја чест за тоа.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
После ова што го гледам сега, дефинитивно, без никаква конкуренција Фалкао е број еден и тоа далеку недостижен пред другите!
не би сакал да шпекулирам кој од младите ќе биде близу да го стигне, само би рекол дека ројс е еден од најдобрите млади напаѓачи!
И ова анкетава треба да се смени, фигурираат непостоечки играчи:pos:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.497
Поени од реакции
10.254
Моментално Фалкао без дискусија...Иначе општо земено-Кинг Анри ! :)

B

BooBojan

Гостин
Моментално Фалкао,Левандовски,Ван Перси,Руни,Џеко,Кавани.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Ибрахимович бр.1 потоа следуваат Марио Гомез, Кавани, Фалкао, Хунтелар, Ван Перси...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Во моментов е Фалкао

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не знам дали е за моментален или воопшто најдобар,ипак еден е вистинскиот Роналдо или Ил Феномено ! :cuc:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ибрахимович бр.1 потоа следуваат Марио Гомез, Кавани, Фалкао, Хунтелар, Ван Перси...
ГОМЕЗ
ГОМЕЗ
ГОМЕЗ

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Затворајте темата..човекот си ја напиша листата моментално каде што го нема најдобриот напаѓач во Бундес лигата и меѓу топ 5 во светот Левандовски кој е Марадона/Меси/Роналдо во едно за Гомез

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
После ова што го гледам сега, дефинитивно, без никаква конкуренција Фалкао е број еден и тоа далеку недостижен пред другите!
не би сакал да шпекулирам кој од младите ќе биде близу да го стигне, само би рекол дека ројс е еден од најдобрите млади напаѓачи!
И ова анкетава треба да се смени, фигурираат непостоечки играчи:pos:
Ројс не е напаѓач :S

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Ruud Van Nistelrooy.
Raul.
F.Inzaghi.
Shevchenko.
Ronaldo.
Del Piero.
Totti.
itn.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
ГОМЕЗ
ГОМЕЗ
ГОМЕЗ

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Затворајте темата..човекот си ја напиша листата моментално каде што го нема најдобриот напаѓач во Бундес лигата и меѓу топ 5 во светот Левандовски кој е Марадона/Меси/Роналдо во едно за Гомез
ах бре момче, Гомез уште кога беше во Штутгарт постигнуваше по 25 гола во сезона а не пак откако дојде во Баерн, изминативе три сезони во ЛШ постигнуваше по 7-8 гола во сезона, Меси само завршуваше пред него.. за Бундес да не зборувам еве сега и на ЕП што беше постигна 3 гола така да полека со Левандовски, треба да јаде уште леб Полјакот за да дојде на тоа ниво, Гомез е многу поискусен, еве моментално на Лева не му оди, ама толку и ги гледаш Дортмунд, освен со Сити што си ги гледал можеби

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ах бре момче, Гомез уште кога беше во Штутгарт постигнуваше по 25 гола во сезона а не пак откако дојде во Баерн, изминативе три сезони во ЛШ постигнуваше по 7-8 гола во сезона, Меси само завршуваше пред него.. за Бундес да не зборувам еве сега и на ЕП што беше постигна 3 гола така да полека со Левандовски, треба да јаде уште леб Полјакот за да дојде на тоа ниво, Гомез е многу поискусен, еве моментално на Лева не му оди, ама толку и ги гледаш Дортмунд, освен со Сити што си ги гледал можеби
Дортмунд лани цела сезона натпревар не пропуштив и глава ќе ставам дека повеќе од тебе ги гледав..за оваа година да не правам муабет..јас играм редовно кладилница и Дортмунд не ги испуштам од вид..ама да ги споредиш Гомез со Левандовски ти е исто како да ги споредиш Хурадо(од Шалке) со Линоел Меси...мислам смешно е не постои аргумент од твоја страна што ќе ме разубеди на оваа глупост..не ме интересираат статистики од минатите сезони..Левандовски го измисли фудбалот за Гомез и за многу други напаѓачи..тоа што тука го потценувате е друга работа

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Дортмунд лани цела сезона натпревар не пропуштив и глава ќе ставам дека повеќе од тебе ги гледав..за оваа година да не правам муабет..јас играм редовно кладилница и Дортмунд не ги испуштам од вид..ама да ги споредиш Гомез со Левандовски ти е исто како да ги споредиш Хурадо(од Шалке) со Линоел Меси...мислам смешно е не постои аргумент од твоја страна што ќе ме разубеди на оваа глупост..не ме интересираат статистики од минатите сезони..Левандовски го измисли фудбалот за Гомез и за многу други напаѓачи..тоа што тука го потценувате е друга работа
Јас не го потценувам Лева, знам дека вреди но да му дадеме време, предвреме да не му ја ставаме круната на главата а тоа што ти го потценуваш Гомез е смешно покрај многубројните постигнати голови, тоа што не знае финти како Меси не значи ништо, и Нистелрој не знаеше но беше еден од најдобрите 9-ки

Kajgana Shop

На врв Bottom