Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Војводи и Комити се збратимени групи, па држи вода што наши членови идат на некои утакмици на Вардар, а Комити доаѓаат на утакмици на Тетекс.
За шверцери и балисти, немам слушнато дека се збратимени и затоа ми е чудно. Башка тоа, кога излезе маица на балисти во рацете на Комити, ве обвинија вас...као наводно ваш член им ја дал на Комити.
Во тоа е разликата, а сега ти како сакаш сфати ме.
Ондак ти си еден од тие што отвориле таков јузер, еве што ми прати по паднатата мајца на балисти, преку кур ти е од нив а?Shvercerat i Ballistet od dalecnata 1992 godina se zbratimeni, nasi clenovi odea na nivni natprevari, i na nekoi i bile vodzi se dodeka oni ne go "fatija" navivackiot ritam.
Sekoj svesto moze da pisuva niz forumi, sega mozam jas da otvoram uzer SHVERCERAT ZAKON i da pocnam da gi pcujam balisti sve zivo i divo, ali grupno nikogas nemalo nisto loso megu nas !
Posto epten sakate da znaete za frkata u Tirana, taa frka bese od personalni pricini pomegu 2-3 nasi i nivni clenovi, znaci nemase "grupno tepanje" tuku individualno ali celiot incident bese vednas zapren i nikomu nisto![]()
Ондак ти си еден од тие што отвориле таков јузер, еве што ми прати по паднатата мајца на балисти, преку кур ти е од нив а?
![]()
А сите балисти тоа на форумов го рекоа, преку кур ти е од сите значи така ?Ondak ti si mnogu glup ili se pravis glup
preku kur mi e veke od BALLISTI KOI MISLAT DEKA SME VI JA PRODAVALE !
А сите балисти тоа на форумов го рекоа, преку кур ти е од сите значи така ?
Како прво многу некоректно од твоја страна, (да не речам педерски) да искористиш приватни мухабети за јавни дебати.Ондак ти си еден од тие што отвориле таков јузер, еве што ми прати по паднатата мајца на балисти, преку кур ти е од нив а?
![]()
Беше пишано и јавно како е земена не е проблем и слика, некоректно, некоректно е да лажеш т.е. да се правиш "пријател" јавно, а приватно да плукаш по истите...Како прво многу некоректно од твоја страна, (да не речам педерски) да искористиш приватни мухабети за јавни дебати.
Како друго, дечкото сосема коректно сака да знае дали случајно некој од своите има напраено таков срамотилак, па да исчисти некои работи со своите, а ако не, со право тогаш може да смета дека преку таквото му е од некои што пишуваат за тој настан.
И трето, бидејќи немаш етика на почитување на приватни разговори, зошто не го објави и твојот одговор, како стигнавте до таа маица?
Беше пишано и јавно како е земена не е проблем и слика, некоректно, некоректно е да лажеш т.е. да се правиш "пријател" јавно, а приватно да плукаш по истите...![]()
Те сфаќаме дека не си од Скопје па немаш претстава каде е тоа..Некоректно е да лажеш??!!?!?....1 на 1 е земена на Битпазар, кај зегин....![]()
Беше пишано и јавно како е земена не е проблем и слика, некоректно, некоректно е да лажеш т.е. да се правиш "пријател" јавно, а приватно да плукаш по истите...![]()
Некоректно е да лажеш??!!?!?....1 на 1 е земена на Битпазар, кај зегин....![]()
Одма до Бит Пазар има едно пролазче и таму има аптека Зегин. Позади пролазчето има пат за накај МавровкаНекоректно е да лажеш??!!?!?....1 на 1 е земена на Битпазар, кај зегин....![]()