Метеор падна Пелагонија некаде синоќа- некој виде? нема вести никаде

• Креатор на темата Креатор на темата R.1
  • Време на започнување Време на започнување

R.1

Член од
23 јануари 2014
Мислења
149
Поени од реакции
59
Локација
одма зад вас
Метеор падна Пелагонија ( можи беше подалеку, можи Грција или Африка ) некаде синоќа- некој виде? нема по вестите никаде..
на 25-јули-2014 околу 21-22 часот
јас со видов со свои очи, бевме 3 ца другари, во насока од Прилеп према Битола.

Бидејќи многу многу не ти менува просторот (дали е Пелагонија или Либија), сигурно не ти менува и времето, што значи дека може да провериш дека падна метеор во Аризона, пред неколку илјади години (околу 50.000). Може тој да е.

Да не свиткавте некоја плачинка со другарите па метеори ви светкаа :D
Инаку да не можеш одприлика да отцениш дал е на некој килиметар или позади море во Африка треба стварно да немаш смисла за простор ...

Инаку да не можеш одприлика да отцениш дал е на некој килиметар или позади море во Африка треба стварно да немаш смисла за простор ...
Слабо има халуцинации од виткање палачинки.

Ни сум свиткал ни ќе свиткам, не се дроговам, ни па ќе пробам- срам да ми е, толкав а уште да немам пробано.

јас го видов Пелагонија падна, до Прилеп, е сега.. точно не знам, не појдов каде што падна, мн брзо падна

Ни сум свиткал ни ќе свиткам, не се дроговам, ни па ќе пробам- срам да ми е, толкав а уште да немам пробано.
Не се срами, нема потреба. Дроговање је за возрасни. Ќе пораснеш ќе се (кал)дроговаш колко ти душа сака.

don__t_do_drugs_by_funkymonkey19-d4dta6i.jpg

Заебанцијата на страна, ама сношти навистина имаше метеор, околу 10 саат. Светна силно и само за дел од секунда го снема.
Да е уште поинтересна работава, го приметив во Баварија, а овој овде вика ПАДНАЛ во Прилеп :facepalm:

Пред 3-4 дена кога врнеше дожд и имаше многу грмотевици, еден гром удри во Неготино кај плоштадот. По брзината на звукот, кога удри (светна) беше за помалку од 2 секунди од мене (600-700 метри) Удри негде каде што стојат таксистите, или единаесет катницата, или пак некаде кај киното, или кај с.Пепелиште...

Последно уредено:
Заебанцијата на страна, ама сношти навистина имаше метеор, околу 10 саат. Светна силно и само за дел од секунда го снема.
Да е уште поинтересна работава, го приметив во Баварија, а овој овде вика ПАДНАЛ во Прилеп :facepalm:

тој друг да не бил, леле овај.. провери да не ти кочи нешто, ти изгледа си свиткал една палачинка.
можи само еден метеор има ROFL.

Пред 3-4 дена кога врнеше дожд и имаше многу грмотевици, еден гром удри во Неготино кај плоштадот. По брзината на звукот, кога удри (светна) беше за помалку од 2 секунди од мене (600-700 метри) Удри негде каде што стојат таксистите, или единаесет катницата, или пак некаде кај киното, или кај с.Пепелиште...

еииииииииии колку интересно ви стана, па не ме погоди мене или не падна до мене, да одредам точна локација, е многу смешно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom