Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Како голем обожавател на меланхолични песни, решив да отворам тема каде може да ги споделувате, да дадете предлог за некоја меланхолична песна и слично.
Која највеќе ви се допаѓа и зошто?
Значи под меланхолична мислам песни кои ја носат меланхолијата во себе, без разлика дали се работи за ритамот, текстот, што и да е.
Ајде луѓе sharing is caring.
Лана Дел Реј дефинитивно предничи, ја обожавам баш заради меланхолијата во нејзините песни, а инаку песна која носи со себе меланхолија е исто оваа, која веќе два дена ја убивам од слушање:
Значи пазете зборам за МЕЛАНХОЛИЧНИ песни, не песни за депресија од 8ми степен и за распаднати љубовни врски (иако и тие не се исклучуваат).
ВЕ МОЛАМ НЕ СТАВАЈТЕ ПО 10 ВИДЕА ВО ПОСТ!
Која највеќе ви се допаѓа и зошто?
Значи под меланхолична мислам песни кои ја носат меланхолијата во себе, без разлика дали се работи за ритамот, текстот, што и да е.
Ајде луѓе sharing is caring.
Лана Дел Реј дефинитивно предничи, ја обожавам баш заради меланхолијата во нејзините песни, а инаку песна која носи со себе меланхолија е исто оваа, која веќе два дена ја убивам од слушање:
Значи пазете зборам за МЕЛАНХОЛИЧНИ песни, не песни за депресија од 8ми степен и за распаднати љубовни врски (иако и тие не се исклучуваат).
ВЕ МОЛАМ НЕ СТАВАЈТЕ ПО 10 ВИДЕА ВО ПОСТ!
Последно уредено: