А како можи за евреите во франција шо ги истепаја да имаше тродневна жалост а кај нас ништоУште ли не го решивте случајот?Срамота!
--- надополнето: 13 април 2012 во 17:09 ---
Абе ајде
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како можи за евреите во франција шо ги истепаја да имаше тродневна жалост а кај нас ништоУште ли не го решивте случајот?Срамота!
--- надополнето: 13 април 2012 во 17:09 ---
Абе ајде
![]()
гледајте што си правиме бе...со вакви ли делиме возух.... господе![]()
Извадете ги партиските наочари и ПРЕСТАНЕТЕ ДА ШИРИТЕ ПОЛИТИЧКА ПРОПАГАНДА, аман веќе, ми се повраќа од тоа !!!
алооо освести се во бедната македонија си!!А како можи за евреите во франција шо ги истепаја да имаше тродневна жалост а кај нас ништо
Дали мислиш дека некој нормален би убил пет деца, заради девојка? и КАКО ТОА МОЖЕ ИСТОТО ДА БИДЕ ПРИЧИНА ЗА УБИСТВО?
многу долно човече си ти, сум те приметил дека откако се актуелни овие случки секогаш пробуваш да ги протнуваш ставовите на партијата.
албанскиот проблем, не е проблем од мандат на мандат, тоа е проблем од осамостујување навака, префлрање вина на партии е глупо. Сите се подеднакво виновни, а вие што во овие гомнарии пробувате да им го спасувате образот и да одработувате за нивните интереси сте стваро за жалење.
Страв ми е само некоја Македонец денеска да не му ја издиши гумата од автомобилот на некој Албанец....бидејќи утре ќе протестираат и пред Пентагон ако треба.
Треба малку пореално да гледаме на работиве....не е само дај да не понесе хаосот.
Еве теоретски гледано,на пример излегува дека Албанец го сторил делото???
И??
Ќе треба сите светски медиуми да ги кренеме на нозе....цела ЕУ бирократија да ја бомбардираме со жалби и поплаки.
Година дена треба да им објаснуваме секој ден,дека мора да добијат укор "обесправените".
Бидејќи ако направиме лош потег,избрзаме,и го возвратиме ударот физички(а тоа чекаат одредени структури).....тогаш рачунајте дека никогаш повеќе нема да можеме да имаме поддршка од големите земји.