Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Секако дека случајот ќе се расветли јас не знам зошто почнавте да плукате одма по МВР???

Навистина не ми е јасно,па како прво има чаури,автомобил,телата биле влечени-не верувам убијците да се извлечат освен ако не фатат преку граница.

Оф леле, не ме сфаќаш. Овде не станало збор (пример давам) за палење на знаме па пресметка поради тоа. Да бил убиецот Македонец, како ќе ја категоризиравте случкава, како меѓумакедонска?
Те сфакам ...ама тоа ти кажувам дека доколку и двете страни биле Македонски вакво нешто не се дешава ... тие во старт се р`чнале заради тоа што овие биле Македонци .. тоа е реалноста за жал

јадна министерка,нема да знае кај попрво да стаса...многу работа има пустата,многу дела треба да реши..а дали е способна....!?!

Алкалоид и охис нека почнат со производство на цијанид и мастард....можеби ќе затреба.

Слабо со инфо по медиумиве, да доаѓа пак Емирот од Катар или Карпос Слим ќе се посерат, а сега намерно не ставаат, мамичето нивно.

А да почекате до утре?
Да не ве истрола некој на темава, почекајте до утре ќе кажат и дали биле албанци и која е наводна причина итн итн.

Слабо со инфо по медиумиве, да доаѓа пак Емирот од Катар или Карпос Слим ќе се посерат, а сега намерно не ставаат, мамичето нивно.
чекај и ти де...полицијата е на местото на настанот сега...од утре ќе трага по сторителите и истрагата ќе биде во тек се додека не се заборави :facepalm:

Те сфакам ...ама тоа ти кажувам дека доколку и двете страни биле Македонски вакво нешто не се дешава ... тие во старт се р`чнале заради тоа што овие биле Македонци .. тоа е реалноста за жал
Да те потсетам само на случајот со Мартин Нешкоски. Мартин беше Македонец, и убиецот исто така. Немора да значи дека ако бил Македонец убиецот немало да дојде до овој степен. Луѓе сме и секакви не има. Секако, не пробувам да оцрнам или обелам некоја страна, реално правам муабет. Зборот ми е дека не е на меѓуетничка основа. Не станало овде збор за палење на знаме, за одмазди какви што беа до пред еден месец како што веќе реков, нити пак за Умрете Албанци и смрт за Каури.

не е се за на вести , не е за јавноста.
некогаш ако никој не знае подобро и побрзо ке се реши и поправедно.
ама знаејки ги нашите новинари ке се испосреат кој побрзо да направи по ексклузивна вест.

Секако дека случајот ќе се расветли јас не знам зошто почнавте да плукате одма по МВР???

Навистина не ми е јасно,па како прво има чаури,автомобил,телата биле влечени-не верувам убијците да се извлечат освен ако не фатат преку граница.

а шо мислиш ти тука ќе седат??? одма у косово уште вечерва си отишле бе :S

Не бе у име на соживотот ќе се предадат..самоволно така некои пичици не учат на форумов.

Да те потсетам само на случајот со Мартин Нешкоски. Мартин беше Македонец, и убиецот исто така. Немора да значи дека ако бил Македонец убиецот немало да дојде до овој степен. Луѓе сме и секакви не има. Секако, не пробувам да оцрнам или обелам некоја страна, реално правам муабет. Зборот ми е дека не е на меѓуетничка основа. Не станало овде збор за палење на знаме, за одмазди какви што беа до пред еден месец како што веќе реков, нити пак за Умрете Албанци и смрт за Каури.
Не си во право .... Се рчнале во старт заради тоа што овие биле КАУРИ (зборам ако се точни информацииве).. и тоа му дава на случајов меѓуетнички карактер немора да има палење знаме за да биде меѓуетнички карактер .... охооо ...

Сеуште имаат овде куќи и некоја роднина....некогаш и сами треба да земеме правда, баш како тие што прават, кога законот е заглавен.....

Пишува биле пронајдени покрај два автомобили. Што значи сепак не биле влечени до таму или носени да ги убиваат.

Затоа доста со муабетите. Утре во вестите ќе дознаеме повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom