Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се шпекулира на големо дека Реал е во преговори со УЕФА за на реваншот да суди легендата на Реал, Чакир од Турција! дали ќе се оствари, останува да видиме :icon_lol:
Не бе Веб ќе го изнајмиме...САФ го препорачал на Моу :facepalm:

v7r1ar.gif
hahaha zlo...

:pos::pos::pos::pos:

шо ќе му е Левандовски на Гвардиола ?? aj за Геце разбирам, ама Левандовски?? не можам никако да го спојам со Гвардиола и неговата филозофија..... сериозно...

Секоја чест за Дортмунд, тотално ги надиграа ама сепак овој двомеч сеуште не е завршен. Реал даде еден гол што е голема надеж за нив, а во Мадрид ќе притискаат жестоко уште од првата минута.
Ако пред овој натпревар реков дека шансите се 75-25 за Реал Мадрид, сега е спротивното нормално.

Значи Баерн сеуште ќе чека да види кој ќе им биде противникот во финале :D

Dortmund Manager, Jurgen Klopp: "Chelsea is our inspiration in the Champions League"
Другар, по твоиве постови најдобро ти да си навиваш за Дортмунд ако сакаме фановите на Баерн годинава да земеме ЛШ. Нешто слично си на Боби од лани ама во обратна насока :icon_lol:

Абе не ме зезај сеа, најекспонирани (напаѓачо) трансфер желби на цела Европа се Кавани и Фалкао. Дадат два гола, они се по насловни секаде.

Левандовски беше поврзуван со Јунајтед и Баерн, и тоа тивко.

Кавани и Фалкао ти се Реал и Барса во напаѓачкиот свет, не дека не се јаки, Кавани и мене ми е желба, ама се преисфорсирани.

За Фалкао може да се каже така, ама за Кавани мислам дека даде преголем комплимент од оној што го заслужува.

На крај памет не ми е било дека ќе има германско финале во ЛШ. Ама, и повеќе од заслужено и Баерн и Борусија ќе бидат таму (заебете надеж дека Реал или Барса би ги стигнале, шваби се ова).

Aј почекајте 6 дена пред да јадите уште од гомнава.. само тоа ќе го речам. Сепак ова е Дортмунд, не е Баерн, не е некоја страшна тактизирачка екипа.. ран гол во првите 10-15 мин од страна на Реал и следува пеколот.. 3:0 и не е така недостижно. Можеби така звучи, ама не е.

Секој РЕСПЕКТ за момците вечерва, не надиграа, не пукнаја, не отепаа, ама полека има уште 90 мин на Бернабе. А таму можи се да се случи..

А сега можите ако сакате и да ме цитирате и да ми се смеете, ќе им честитам после реваншто, ако се повтори ова од вечерва и тогаш, браво.
Далеку од завршено е, тешко дека некој ја смета за завршена. Овие заслужени честитки ги добива Дортмунд заради неверојатната игра и одличниот натпревар. Да им се честита финале, ќе треба да се почека до вторник иако дадоа многу важен чекот денес. Не му дава големи шанси за финале на Дортмунд толку резултатот кој го остварија, колку што им дава играта што ја остварија.

Роналдо ќе добие бонус од клубот за голот,нов телевизор,на поубава слика да го гледа финалето со колегите :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom