Која песна ве буди наутро?

Дениција

on my eighth life
Член од
17 март 2014
Мислења
241
Поени од реакции
899
Како што кажува самиот наслов - која е песната што ве буди наутро, односно која е мелодијата на вашиот аларм? Дали полесно се будите со брза и динамична песна или преферирате нешто порелаксирано? Дали ви се случило да ја замразите песната која ви е аларм, иако претходно ви била меѓу омилените?

Од пред некое време ме буди Thievery Corporation - Until the Morning. The Richest Man in Babylon ми е еден од омилените албуми од нив периодов, и звучи многу свежо, иако е издаден пред повеќе од 10 години. Песната не почнува гласно, ниту е брза, но јас лесно се будам, па тоа не ми е проблем. Во однос на последното прашање - да, се случило песната од алармот да почне да ме иритира, а тоа последен пат беше со R U Mine од Arctic Monkeys.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.774
Поени од реакции
5.098
Ova me budese , ama pocna paranoja da me fakja posle nekoe vreme
Momentalno sample od ova mi e za budenje

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Класика бе :D

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Секое сабајле со различна песна се будам и после цел ден ме мачи истата,никако да ја извадам од глава.

Ф

Флеш

Гостин
Ја имам на телефон како поставен рингтон .....

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
многу мака имам со станвањето, и зато го ставам мобилнио на тешко дофатливо место и ставам песна од Харис Џинович ( ги менувам ама најчесто Муштулук нормално ).. и ова е всушност е трауматично искуство и потоа нема шанси да заспијам-што е одлично за остатокот на денот

Kajgana Shop

На врв Bottom