Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скриен адут ни е Чековски.уствари да, згрешкаама ни Чековски не играше или јас не го видов пошто првата четвртина не ја гледав
100/150 денари мислам дека беше на првиот натпревар, по се изгледа и на овој ќе е толку.Ако може некој да ми каже колку е картата за денешниот натпревар помеѓу Македонија и Нов Зеланд?? Благодарам однапред![]()
100/150 денари мислам дека беше на првиот натпревар, по се изгледа и на овој ќе е толку.
Мада не ми е јасно зошто на пријателски меч и тоа последен пред поаѓањето за Литванија наплаќаат карта, наместо да се пушти слободен влез и да се наполни салата фул, тие сакаат ќар да имаат од овој турнир.
Изгледа само во Македонија ова го има.
Хрватите за Динамо Загреб картата ја направија 10 куни (или околу 1 евро, 60 денари), а играа ЛШ клучен натпревар, ако сакаме да се наполни салата мора малце да размислуваме за цената на картата. А не кога игравме со Црна Гора ни 2000 гледачи немаше, зјаеше празна, на ништо не личи.Ako e skapo da se gleda reprezentacija sto ke ucestvuva na evropsko za 100 denari togas ne ni treba da ocekuvame uspesi. BT e skapa sala za iznajmuvanje da te potsetam vo Ljubljana na ex-yu karta bila 10 evra.
Па учествувале на Олимпијади и СП и праеле резултати, така да, сигурно може да не стегнат.Овие Нов Зеланд шо екипа се?Можат барем да не стегнат да изиграме убо?
Абе друже, од каде сега Илиевски клучен играч, можеби не му одело па седел на клупа. И од кај да знаат нашиве како да играат против зонска одбрана, нели сите играат во NBA![]()