Колку пати можете да имате секс едно по друго?

• Креатор на темата Креатор на темата SINKO
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu mi dava energija posebno taa od brusnica;)

hahahahhahahhahhahsah lele covece ama reklama i napravi double cure - sedacija+ energija ahhahahahahahhaha nepokrsliva kombinacija lol

(znaci stvarno bilo interesno ovde se dodeka ne me zacuka nekoj so komentari :D)

hahahahhahahhahhahsah lele covece ama reklama i napravi double cure - sedacija+ energija ahhahahahahahhaha nepokrsliva kombinacija lol

(znaci stvarno bilo interesno ovde se dodeka ne me zacuka nekoj so komentari :D)

Probaj gi site vkusovi i kazi koj ti lezi najvekje

pa zasega bas i ne mozam zatoa sto postam ama verojatno ke probam posle bozik[DOUBLEPOST=1419354315][/DOUBLEPOST]a so demek ima nekoja finta razlicen vkus razlicno deluva
eden energija ti dava dr te zaspiva tret ke te pukne vo ebenje :D

РЕКОРДОТ ми е 6 пати по ред...
Почнавме у 9 завршивме накај 3 ипол.
После 6тиот пат... можеш само да спиеш и ништо повеќе од тоа.

Зависи од девојката колку може да ме возбуди па да можам и втор пат едноподруго.. Досега ми се случило 2 пати но само ако сум скроз опуштен и имам секс на сигурно место хахах. Би можел и трет пат но сигурно ако помине барем саат време да се регенерирам :D Секоја чест ако можел некој трипати без пауза..

Од кај бе наоѓате сила за 5-6-100 пати по ред да ебете ? Ја после втора рунда (зависно од колку страсна и долга била првата, не можам да се освестам а не па 1000 пати по ред ;3

Од кај бе наоѓате сила за 5-6-100 пати по ред да ебете ? Ја после втора рунда (зависно од колку страсна и долга била првата, не можам да се освестам а не па 1000 пати по ред ;3

Sonuvale veruj.

Порано можев повеќепати сега само 2 пати. Толку му е снагата на "малиот". После тие 2 пати малиот си заспива слатко и ни топ не го буди после :)

Aman posle 2-3 pati rani I krvoj ke techat.

Ovie so vikaat nad 3 pati imale mn vlazni sonishta ili tolku pati go stavile.

Млади се, на таа возраст кога лажеш срамота е бројката да биде под 2 без разлика дали станува збор за различни џенцки или партии секс, не знам оти ама тоа е таа обмана во која се убедуваат едни со други :)

Млади се, на таа возраст кога лажеш срамота е бројката да биде под 2 без разлика дали станува збор за различни џенцки или партии секс, не знам оти ама тоа е таа обмана во која се убедуваат едни со други :)

Abe nema nishto losho u ego building, e ama ima baagi dzencki tuka, ajde da gi vidime na delo, kajgi sho I da pishesh trpi :-D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom