- Член од
- 2 јануари 2015
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 352
Каде е 5 коеф во Спортлифе 4.4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bet 365Каде е 5 коеф во Спортлифе 4.4
брат а што мислиш за Франција 1 на полувреме? 1,20 е коефициентот, сакам да сврзам со нешто за дуплање ми треба..За денес...
Заебано е шо во Копачка нема Т1,Т2...
Па не знам шо кур ќе се игра?И уште поважно во КОЈА КЛАДИЛНИЦА?
Ќе треба да си ги ебавам очите со тој рускиот билтен и да врзувам изгледа упм,а таму 1.01 да играм ќе ме падни...
Сакам да ги играм Хрватска не дава 27.5,мислам има и повисоки граници во Бет Сити,мислам дека ќе ги лимитираме на минималец денес...
А и ТОТАЛКА -52.5 е реална,под услов да имаме одбрана,ако неаме ништо....
А и втората граница од 54.5 не е лоша,ама мал е коеф..
Ама некако повеќе ме влечи на хен 2 за нас,се мислам дека дојде време да наплатиме со камата за ланскиот тесен пораз,4 некако многу се да изгубиме..
Или пак вториот хендикеп 5.5 од СЛ,ама пак таму не можи играчи да се врзуваат,се да му ебам...
Од играчите...
Кире овај пат треба да е ПЛУС,два слаби меча по ред тешко оваа работа,иако премногу е висока границата,8 гола на вакво изедначено првенство за еден играч се премногу,едноставно се треба да му оди,и пенали,и шутеви...
Ако го има некаде на -8.5 како некни можеби е подобро и минус да се пукни...
Гледам во Копачка ЏОМБА Георгиевски е конечно даден,овај треба да е плуска на денот,многу паметен играч е,ако го храни со топки Кире ќе префрли сигурно...
И Манасков е добар плус,зошто да не?Во форма е Декица...
Жути е премала границата овој пат за минус за него,да беше 3.5 да,вака со 2.5 тешко...
МАРИЌ ПЛУСКА,ОДЛИЧЕН ТИП ми е ова,мислам дека ќе не убие Марино,класа пикер е...а најслаби сме во бранење позиција на пикер...
Слишковиќ освен на првата текма мислам дека нон стоп минус оди,ако има минутажа можно е да префрли,НАЈМНОГУ ЗАРАДИ ФАКТОРОТ БОРКО,кој фаќа зицери како луд,а од бек муви брка...
Најслаб е кога му шутираат од далеку,дупка,стол да имаме наместо него можеби случајно столот ќе го погодат....
Штрлек ми оди на минус,многу му се 5..
Чупиќ и Дувњак не ги чепкам...се бива со нив...
Франција се бива...
Некако голем е хендикепот 8,оваа накај хен 2 ми оди..
Ќе се чуваат експертите,ќе играат Ниокас,Мае,Дипанда сигурно..
Овде повеќе ми се игра на стрелци...
КАРАБАТАКОТ И ГИГУ МИНУСКИ,под услов да не играат повеќе од едно полувреме,а за Гигу важи да не ги пуца пеналите,ако пуца се бива..
Ако има минутажа и АБАЛО ТРЕБА ДА Е ПЛУС...
Повеќе Карабатакот ми е за играње минус,ќе го чува Онеста за Хрватска и Норвешка,клучните мечеви за Франција...
Од Белорусија...
Пуковски и Шиловиц,двата плус,би требало да излезат,страшни играчи се овие,ако играат,а треба да играат зошто Николенкау само е замена од клупа треба да пребацат во некој лаган меч во кој Французите со мислите ќе бидат на другите мечеви......[DOUBLEPOST=1453377774][/DOUBLEPOST]П.С.
И Мае и Копљар се потенцијални плусоЈ,Мае треба да има минутажа денес голема,се игра овај лудакот,и пикер ако треба,машина е,ама намерно викам треба да игра,зошто со овие селекторите ништо не е сигурно,мајката си ебале,секогаш прават нешто НЕочекувано,племе нивно,ако не местат овие јас глава сечам)...
Копљар плус најмногу заради предноста во висина шо ќе ја има на таа страна,најверојатно или Жути или Прибак ќе бранат таму.
Никола Маркоски се повреди,па тешко дека ќе го задржиме овај киклопот,посебно ако нема ден Борко месечарот....
Подобро оди на рулет изиграј си,барем одма ќе дуплираш,нема да чекаш,тип на полувреме според мене е не value тип шо би рекле,кој ти гарантира дека нема да се заебааваат Французите во прво?Никој,дека ќе тепаат на крај е 99.9% сигурно...брат а што мислиш за Франција 1 на полувреме? 1,20 е коефициентот, сакам да сврзам со нешто за дуплање ми треба..
Pa spored ponudata za vecerva Verdasco e najsiguren se drugo ima sansa da ide naopaku [DOUBLEPOST=1453301159][/DOUBLEPOST]
Kakvo saka poremetuvanje neka ima Verdasco sigurno ne e poporemeten od dzudzeto Sela na Sela vremeto mu e samo za Challengeri da si igra nema toj so da bara na G.Slam
зашто најсигурен тип ти е Кубан?Локомотив Кубан ми е фикс на денот 1.55 со мртвите Пао, Барцокас јако ке им го начука на своите.
Хигинс 11.5+
Фриленд, Коробков и Де Коло останаа во Москва не отпатуваа за Баскија.
Хајнс 10.5+
Од истиве причини како и Хигинс
Тео не би го чепкал денеска влече некоја повреда на вратот и минатата играше повреден...
![]()
Ајон 12,5+
По глуп играч од Анте не постои во одбраната...
Пулен 14,5+
Двете утакмици со Ефес што ги играа по групи даде по 17 и 18 поени, и вечерва ке дивља циганов, јер мора да се убоде јачи уговор следеќе сезоне набивајки статс.
Дариус Адамс 10,5+
Имаше маестрална партија викендов против Хувентут и тоа за 14 минути убаци 18 поени... имаше проблеми со фаули и затоа волку мала минутажа, со run & gun екипа како Цска би требало да помине...вруќ терен имаат баскијциве.
Затоа што Пао не знаат кај тераат оваа сезона, порази од Зилена Гора, Звезда...веќе два пати загубија од Кубан оваа сезона не гледам причина зошто не и 3. Пао во своите редови има двајца бивши кошаркари Павловиќ и Дијамантидис кои веќе не се за ово ниво, Кузмиќ е потентен во напад, остануваат Калатес, Брадуљица, Гист и Фелдеин. Јанковиќ од почетокот на сезона не може да се состави со себе, со 4 играчи не се игра евролига плус долгото патување во Краснодар на кое сите се жалат... така да според мене ке ги одвалат Кубан денеска.зашто најсигурен тип ти е Кубан?
ај ќе те послушам, на дуплање ќе го играм ќе сврзам со 3 тениса, пошто гледам 1,70 е од супертип.. Ама ако ме заебеш срам да ти е, ќе те проколнамЗатоа што Пао не знаат кај тераат оваа сезона, порази од Зилена Гора, Звезда...веќе два пати загубија од Кубан оваа сезона не гледам причина зошто не и 3. Пао во своите редови има двајца бивши кошаркари Павловиќ и Дијамантидис кои веќе не се за ово ниво, Кузмиќ е потентен во напад, остануваат Калатес, Брадуљица, Гист и Фелдеин. Јанковиќ од почетокот на сезона не може да се состави со себе, со 4 играчи не се игра евролига плус долгото патување во Краснодар на кое сите се жалат... така да според мене ке ги одвалат Кубан денеска.![]()
На твоја воља си играј, го изиграв јас ти како сакаш...ај ќе те послушам, на дуплање ќе го играм ќе сврзам со 3 тениса, пошто гледам 1,70 е од супертип.. Ама ако ме заебеш срам да ти е, ќе те проколнам![]()